Μεγάλη ανατροπή με Έλληνα δημοσιογράφο! Αναβλήθηκε η κηδεία του γιατί...

Θρίλερ με την σορό του!

Μεγάλη ανατροπή με Έλληνα δημοσιογράφο! Αναβλήθηκε η κηδεία του γιατί...

Μεγάλη ανατροπή με τον Έλληνα δημοσιογράφο που έφυγε από την ζωή. Αναβλήθηκε η κηδεία του γιατί δεν υπάρχει κάποιος να υπογράψει για να πάρουν την σορό από το νοσοκομείο και να την μεταφέρουν στο νεκροτομείο.

Φίλοι και παλιοί συνεργάτες του έμειναν με τα λουλούδια στο χέρι, καθώς η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία του Νίκου Λυμπερόπουλου αναβλήθηκαν μια ώρα πριν πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η εξόδιος ακολουθία καθώς και η κηδεία είχε ανακοινωθεί ότι θα τελούνταν χθες στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο μια ώρα πριν ενημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται. Αποτέλεσμα; Φίλοι και παλιοί συνεργάτες του διάσημου κοσμικογράφου, που βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, να μείνουν με τα λουλούδια στο χέρι.

Ανατροπή στην κηδεία του Νίκου Λυμπερόπουλου

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Στο νεκροταφείο για το τελευταίο “αντίο” περίμενε υπομονετικά, με ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, και η σύζυγος ενός εκ των παραγωγών της αμερικανικής κινηματογραφικής εταιρείας Fox, η οποία θυμήθηκε περιστατικά με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο και την Τζέιν Μάνσφιλντ, όταν ο σύζυγός της την είχε φέρει στην Ελλάδα. «Ο Δημήτρης ήταν πολύ σπουδαίος και τον αγαπούσαν όλοι οι παλιοί και γι’ αυτό ήταν πάντα δίπλα του», δήλωσε στην Espresso.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, η αστυνομία εντόπισε κάποια ξαδέρφια του Δημήτρη Λυμπερόπουλου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Μεταξύ των σημαντικών θέσεων που υπηρέτησε ήταν και αυτή του ειδικού συμβούλου για θέματα πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου στην ΕΡΤ.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, αιφνίδια, σε ηλικία 67 ετών ο Γιώργος Μπράμος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και κριτικός κινηματογράφου.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο θάνατος του επήλθε καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, μετά από δυσφορία που αισθάνθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου.

Μεταξύ των σημαντικών θέσεων που υπηρέτησε ήταν και αυτή του ειδικού συμβούλου για θέματα πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου στην ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Μπράμος γεννήθηκε το 1952 στην Τρίπολη και σπούδασε Νομικά και Κινηματογράφο στην Αθήνα και την Ιταλία.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου σε εφημερίδες -Αυγή, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία- και περιοδικά -Σύγχρονος Κινηματογράφος, Τέταρτο, Αντί κά. Συνεργάστηκε στα σενάρια των ταινιών «Ήταν ένας ήσυχος θάνατος» της Φρίντας Λιάππα, «Καλή πατρίδα, σύντροφε» του Λευτέρη Ξανθόπουλου, «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη, «Ξένια» του Πατρίς Βιβανκός, «Terra incognita» του Γιάννη Τυπάλδου. Έγραψε δοκίμια για τον κινηματογράφο, μονογραφίες σκηνοθετών και συμμετείχε σε πολλές συλλογές διηγημάτων.

Πηγή: protothema.gr