Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Σοκάρει η υπόθεση!

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!
Ενημέρωση 22.08.2019 12:16

Γονείς, δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το θέμα! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά και οι αποκαλύψεις σοκάρουν!

Ο 66χρονος σήμερα Ζοέλ λε Σκουαρνέκ κατηγορείται πως βίαζε παιδιά ασθενείς του, ηλικίας ακόμα και 4 ετών, πολλά από τα οποία βρίσκονταν υπό την επήρεια αναισθησίας.


Μεταξύ των θυμάτων του αγόρια και κορίτσια, ενώ ο χειρουργός κρατούσε ημερολόγιο με λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που είχε κακοποιήσει.

Μάλιστα ο γιατρός είχε συλληφθεί το 2005 γιατί είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής κακοποίησης, όμως του επιτράπηκε να συνεχίσει το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Ζονζάκ, στη δυτική Γαλλία, μέχρι την σύλληψή του το 2017. Τότε δύο κοριτσάκια, ηλικίας 4 και 6 ετών, είχαν αποκαλύψει στους γονείς τους πως τα είχε βιάσει και τότε είχε ξεκινήσει η έρευνα σε βάρος του.

Αδιανόητο! Πόναγε αφόρητα το αυτί του! Αυτό που είχε μέσα θα σε σοκάρει...


Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η δράση του γιατρού ήταν πολύ πιο μεγάλη από ό,τι πίστευαν οι αρχές καθώς εντοπίστηκε το ημερολόγιό του, όπου κρατούσε λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που κακοποιούσε!

Ο παιδόφιλος χειρουργός αρνείται ότι βίασε τα κοριτσάκια που τον κατήγγειλαν, παραδέχεται όμως ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Παραδέχεται επίσης πως επιτέθηκε σε «μερικά» ακόμα παιδιά, αλλά υποστηρίζει πως όσα περιγράφονται στο συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι προϊόντα της φαντασίας του.

Η αστυνομία επιχειρεί να έρθει σε επαφή με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στο ημερολόγιο του γιατρού - πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν καν πως είχαν κακοποιηθεί από τον χειρουργό.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον Ζοέλ λε Σκουαρνέκ ως τον χειρότερο παιδόφιλο στην ιστορία της Γαλλίας.

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο!

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο!

Όπως κατήγγειλε συνταξιούχος αστυνομικός, γιατρός του νοσοκομείου, αναγνώρισε το πρόσωπό του στο πρόσωπο νεκρού άντρα που έφτασε από την Κουρούτα και φέρεται να το ανακοίνωσε μπροστά σε γνωστούς και φίλους, με αποτέλεσμα αυτοί να καλούν στο τηλέφωνο τη σύζυγό του «μακαρίτη» για συλλυπητήρια…

Το σωτήριο για τη γυναίκα - που ένα μικρό σοκ το έπαθε, ήταν πως ο άντρας της ήταν δίπλα της εκείνη την ώρα και ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

Ο Πέτρος Λίλος από την Αμαλιάδα, είχε μάλλον την ατυχία να μοιάζει σε έναν άντρα κοντινής ηλικίας που είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε την δημοσίευση:

«Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι είμαι στη ζωή.!!!!!!
Χτες λοιπόν από λάθος διάγνωση (αναγνώριση πτώματος) ο γιατρός του Νοσοκομείου Αμαλιάδος (σ.σ αναγράφεται το όνομα του γιατρού) αναγνώρισε το πτώμα μου μπροστά σε πολλούς παρευρισκόμενους μεταξύ αυτών και φίλων μου. Απάντησα σε πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα από φίλους που θορυβήθηκαν.
Παρακαλώ λοιπόν περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα από ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν σώσει ζωές… ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο! Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

«Αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου, την ώρα που με καλούσαν στο τηλέφωνο για να με συλλυπηθούν για το χαμό του, δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα. Μέχρι και πρώην συνάδελφοι του άντρα μου που έμαθαν αυτό που είπε ο γιατρός, έβαλαν τα κλάματα γιατί ήταν φίλοι και έκαναν πόση ώρα να τους συνεφέρουν και να τους πουν πως ο άντρας μου ζει. Αυτή την ώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω και να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη, όμως θα κινηθούμε ανάλογα για να ζητήσουμε ευθύνες» σημείωσε η σύζυγό του «θανόντα»!

Γυναίκα πέθανε από δάγκωμα γάτας! Ο λάθος χειρισμός των γιατρών!

Γυναίκα έπαθε σηψαιμία από δάγκωμα μολυσμένης γάτας και πέθανε! Ο λάθος χειρισμός των γιατρών που οδήγησαν την γυναίκα στον θάνατο!

Οι γιατροί δεν της παρείχαν την κατάλληλη θεραπεία, στο νοσοκομείο που εισήχθη.

Το νοσοκομείο Newham General στην Αγγλία ζήτησε δημόσια συγνώμη για το θάνατο της 61χρονης Gabriele Kreichgauer.

Ένας νεαρός γιατρός που κλήθηκε αρχικά να την κουράρει, δεν ήξερε τι να κάνει και έψαξε σε βάση δεδομένων στο διαδίκτυο για “δάγκωμα από γάτα”, αλλά το αποτέλεσμα που διάβασε αφορούσε σε εκδήλωση πυρετού από γρατζουνιά γάτας και όχι την περίπτωση της 61χρονης, με αποτέλεσμα να την βάλει σε διαφορετική θεραπεία!

Η άτυχη 61χρονη πήρε εξιτήριο χωρίς να της δοθούν αντιβιοτικά και πέθανε δύο ημέρες αργότερα.
Ο οργανισμός Barts Health NHS Trust, που διευθύνει το εν λόγω νοσοκομείο στο ανατολικό Λονδίνο, δήλωσε: "Λυπούμαστε για τα λάθη στην ιατρική φροντίδα που παρείχαμε στην κ. Kreichgauer".

Ανύπαρκτος "τελικός έλεγχος"
Ο Philip Barlow, βοηθός ιατροδικαστή στο Inner South London, έγραψε σε σχετική του έκθεση, πως όταν η κα. Kreichgauer επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στις 21 Ιανουαρίου 2018, ο νεαρός γιατρός χρησιμοποίησε μια συνδρομητική διαδικτυακή βάση δεδομένων, που ονομάζεται Uptodate.

Ο κ. Barlow αναφέρει ότι όταν ο γιατρός καθοδηγήθηκε προς την περίπτωση πυρετού από γρατζουνιά γάτας, αποφάσισε να συνταγογραφήσει το αντιβιοτικό αζιθρομυκίνη, αλλά αυτό δεν δόθηκε ποτέ στην κα. Kreichgauer.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής είπε ότι η κατάλληλη θεραπεία για το δάγκωμα της μολυσμένης γάτας στο χέρι της 61χρονης ήταν διαφορετική και “ακόμη και αν της είχαν χορηγηθεί αντιβιοτικά είναι πιθανό ότι αυτά δεν θα ήταν αποτελεσματικά”.

Ο κ. Barlow δήλωσε ότι η 61χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χωρίς κανένα αντιβιοτικό επειδή "κατά τα φαινόμενα κανείς δεν έκανε έναν τελικό έλεγχο για το ποια θεραπεία είχε αποφασιστεί για εκείνη και εάν αυτή η θεραπεία δόθηκε στην γυναίκα".

Η κα. Kreichgauer ανάπτυξε σηψαιμία και πέθανε στο νοσοκομείο της Queen Elizabeth Hospital στις 23 Ιανουαρίου.
Ο οργανισμός Barts Health NHS Trust δήλωσε: “Έχοντας εξετάσει τα αίτια, αναλύσαμε τις διαδικασίες μας και εφαρμόσαμε συστήματα για την παροχή ασφαλούς κλινικής περίθαλψης, καθώς και επικοινωνίας με την βάση δεδομένων UpToDate (εγκεκριμένη βάση δεδομένων ιατρικών πόρων) για να βελτιώσουμε τον τρόπο αναζήτησης και τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η βάση, για να ενθαρρύνουμε την επιλογή των κατάλληλων θεραπειών".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αδιανόητο! Γιατρός μόλυνε με HIV 90 άτομα, μεταξύ των οποίων και 65 παιδιά!

Βούιξε η Ρόδος! Γιατρός έκανε παράνομα έκτρωση σε 13χρονη!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share