Φρίκη! Χτυπούσε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί του! (Βίντεο)

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που προκαλεί αντιδράσεις!

Φρίκη! Χτυπούσε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί του! (Βίντεο)

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με έναν άντρα που χτυπούσε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί του!

Δόθηκαν άμεσα οδηγίες για διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό της ίδιας γυναίκας μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με σκηνές ενδοοικογενειακής βίας.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται βίνετο το οποίο περιέχει σκηνές ενδοικογενειακής βίας και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν ήδη αρχίσει ενέργειες για πλήρη διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης, αναφέρει η αστυνομία.

Το εν λόγω βίντεο, περιήλθε στην αντίληψη των αρχών την περασμένη Παρασκευή 9 Αυγούστου, και αμέσως άρχισαν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.

Αναμφίβολα, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση που αφορά παρόμοιας φύσεως υποθέσεις, πρώτιστο μέλημα της Αστυνομίας, αποτελεί η προστασία των θυμάτων, αλλά και ο εντοπισμός των δραστών και η προσαγωγή τους ενώπιον της Δικαιοσύνης, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η Ηγεσία της Αστυνομίας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν βία στην οικογένεια, ειδικότερα όταν θύματα τέτοιων αποτρόπαιων ενεργειών είναι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως γυναίκες και παιδιά.

Πασίγνωστος τραγουδιστής επιτέθηκε στη σύντροφο του! Ο άγριος ξυλοδαρμός και όλα τα ονόματα!

Η προστασία και η ασφάλεια όλων των πολιτών του κράτους είναι το κύριο μέλημα της Αστυνομίας Κύπρου. Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε κριτική, αλλά και εισηγήσεις από τους πολίτες, ούτως ώστε πέραν των μέτρων που ήδη λαμβάνουμε, να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε θέματα που άπτονται υποθέσεων που αφορούν βία στην οικογένεια.»

«Η γυναίκα έχει εντοπιστεί από την πρώτη ημέρα και έχει δώσει κατάθεση, η υπόθεση διερευνάται. Οι ανακριτές έχουν ήδη ξεκινήσει την διερεύνηση της υπόθεσης.» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Να σημειωθεί, οτι ο πατέρας του νεαρού ο οποίος διακρίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να χτυπάει γυναίκα μπροστά σε ανήλικο παιδί, επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1, και όπως είπε όλη η οικογένεια συνεργάζεται με τις διωκτικές αρχές έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια, ο ίδιος, πέρασε την πόρτα αστυνομικού σταθμού και έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Απίστευτη φρίκη στη Χαλκίδα: Μάνα χτυπούσε χωρίς έλεος την 17χρονη κόρη της και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Φρίκη στη Χαλκίδα με μία μητέρα να χτυπάει χωρίς έλεος την 17χρονη κόρη της και να την στέλνει στο νοσοκομείο!

Η κοπέλα λυτρώθηκε όταν ήρθε η Αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Σουβάλα Χαλκίδας, μπροστά στα μάτια αρκετών περιοίκων.

Συγκεκριμένα, στις 7,30 το απόγευμα τα στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας ειδοποίηθηκαν να σπεύσουν στην παραλία γιατί μία γυναίκα χτυπά αλύπητα την 17χρονη κόρη της.

'Ηδη είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει την μανία της 36χρονης μητέρας, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο παιδί της, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η δε 36χρονη, μητέρα τεσσάρων συνολικά ανήλικων παιδιών, συνελήφθη από τους άνδρες του Γραφείου Ασφάλειας Χαλκίδας και κρατήθηκε μέχρι και σήμερα το πρωί. Για το θέμα γίνεται προανάκριση και η δικογραφία που θα σχηματισθεί θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρθηκε από τους περίοικους, ουδέποτε η συγκεκριμένη οικογένεια είχε δώσει παρόμοια αφορμή...