Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σκάφος του!

Από τι πέθανε;

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σκάφος του!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στο Μεσολόγγι. Εντόπισαν νεκρός άνδρα μέσα στο σκάφος του, το οποίο είχε αγκυροβολημένο στην μαρίνα.

Ο 76χρονος αλλοδαπός πήγε στο σκάφος προκειμένου να κάνει εργασίες και από εκείνη την ημέρα δεν απαντούσε στις κλήσεις των παιδιών του.

Αμέσως απευθύνθηκαν σε ανθρώπους που εργάζονται στην μαρίνα για να δουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, βρήκαν τον 76χρονο νεκρό.

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα!

Η ανακοίνωση του λιμενικού

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίουγια το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του Θ/Γ σκάφος «ROCKING CHAIR» σημαίας Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του".

Τραγωδία στην Ηλεία! Αυτοκτόνησε με καραμπίνα και τον βρήκε ο αδερφός του μέσα σε λίμνη αίματος!

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε, αυτήν την φορά στην Ηλεία! Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα και τον βρήκε ο αδερφός του μέσα σε μία λίμνη αίματος!

Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας ένας 50χρονος άντρας στο σπίτι του, στην Αυγή του Δήμου Ηλιδας, κοντά στην πόλη της Αμαλιάδας.

Ο αδερφός του τον αναζητούσε από το απόγευμα και λίγες ώρες μετά, τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Όπως φαίνεται, ο 50χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία όπου κάνει έρευνα για την υπόθεση, όπου παραμένει άγνωστο προς το παρόν το γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνδρας από την Ηλεία.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Πηγή: protothema.gr