Τραγωδία στο Αίγιο: Απέραντος θρήνος στην κηδεία γιαγιάς και εγγονού - «Ήθελα να αυτοκτονήσω και όχι να διαφύγω» λέει ο 28χρονος!

Οι εξηγήσεις του μετά το δυστύχημα!

Τραγωδία στο Αίγιο: Απέραντος θρήνος στην κηδεία γιαγιάς και εγγονού - «Ήθελα να αυτοκτονήσω και όχι να διαφύγω» λέει ο 28χρονος!

Σοκάρουν τα λόγια του 28χρονου της τραγωδίας στο Αίγιο. «Ηθελα να αυτοκτονήσω και όχι να διαφύγω» φαίνεται πως είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου. Απέραντη η θλίψη στην κηδεία γιαγιά και εγγονού.

Ο 28χρονος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη μοιραία στροφή του Αιγίου και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι, δήλωσε πως βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όπως τονίζει ο ίδιος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για να αυτοκτονήσει.

«Ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε. Αυτά τουλάχιστον μετέφερε στο Open Tv ο δικηγόρος του οδηγού και σημείωσε πως όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα για το θέμα, περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Στο μεταξύ, η 20χρονη συνοδηγός στη μοιραία BMW θεωρείται πρόσωπο-κλειδί, αφού είδε τι συνέβη. Η ίδια δήλωσε πως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, λιποθύμησε, ενώ ο 28χρονος, κατά την κατάθεσή της, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: Ethnos

Τραγωδία στο Αίγιο: Ξέσπασε ο πατέρας του παιδιού που πέθανε! Συγκλονίζουν τα λόγια του!

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Αίγιο με θύματα δύο νεκρούς το μόλις ενάμιση έτους παιδί του και τη γιαγιά του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Το απόγευμα της Κυριακής ένας 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε με σφοδρότητα τη γιαγιά και το παιδί, εκτοξεύοντάς τους κάποια μέτρα μακριά.

Οι γονείς του παιδιού αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους ενώ οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, σοκάρουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο: