Νεκρός σε τροχαίο ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες...

Ήταν μόλις 25 ετών...

Νεκρός σε τροχαίο ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες...

Νεκρός σε τροχαίο ο έπεσε ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια!

Στο πένθος βυθίστηκε απο σήμερα τα ξημερώματα και πάλι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, καθώς ένα 25χρονο παλικάρι έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, καρφώθηκε σε κολώνα.

Δυστύχημα στο Καματερό: Ανατριχιάζει η σύζυγος του 40χρονου - «Του χάιδευε την πλάτη μέχρι...»!

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο Μανώλης που οδηγούσε μοτοσυκλέτα με κατεύθυνση από τις πρώην εγκαταστάσεις της Φωνής της Αμερικής προς το χωριό Αφάντου, στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αρχαγγέλου.

Νεκρός σε τροχαίο ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες...
Νεκρός σε τροχαίο ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες...

Τροχαίο σοκ στην Αλεξανδρούπολη: 5 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους!

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους ενώ υπάρχουν δέκα τραυματίες.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των πρώτων διακομισθέντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι έξι νεκροί και 10 τραυματίες, από τους οποίους οι 7 είναι σε σοβαρή κατάσταση και δίνουν “μάχη” για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί.

Δυστύχημα στο Καματερό: Ανατριχιάζει η σύζυγος του 40χρονου - «Του χάιδευε την πλάτη μέχρι...»!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε 18 άτομα με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.

Πληροφορίες: evros-news.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος των Λουτρών - Αλεξανδρούπολη

Συμβαίνει τώρα (19:30) Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο, που μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε στο ύψος των Λουτρών. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 νεκρούς και 10 τραυματίες. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν στο ΠΓΝΑ αφού πρώτα τους απεγκλώβισαν άντρες της ΠΥΑ. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ: https://bit.ly/2NxisQT

Posted by e-evros.gr on Monday, August 26, 2019

Τροχαίο που συγκλονίζει στη Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος έκανε προσπέραση και εμβόλισε οικογένεια!

Τροχαίο που συγκλονίζει σημειώθηκε στη Φθιώτιδα. Ηλικιωμένος έκανε προσπέραση και εμβόλισε αυτοκίνητο με οικογένεια.

Το συμβάν έγινε σήμερα το μεσημέρι στο 17,5 χλμ της Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού.

Το ΙΧ που επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, προσπάθησε να κάνει προσπέραση σε νταλίκα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Τροχαίο στο Αίγιο: Η απόφαση του εισαγγελέα για τον 28χρονο! Σκότωσε γιαγιά και εγγόνι...

Παρά την προσπάθεια του οδηγού του άλλου οχήματος - που πήγαινε προς Λαμία- να αποφύγει τη σύγκρουση, δεν τα κατάφερε. Από θαύμα σώθηκε η οικογένεια.

Τροχαίο που συγκλονίζει στη Φθιώτιδα

Τροχαίο που συγκλονίζει στη Φθιώτιδα

Τροχαίο που συγκλονίζει στη Φθιώτιδα

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη πριν από λίγες ημέρες! Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους!

Ο 19χρονος Χάρλεϊ Μόργκαν και η 20χρονη Ριάνον Μπούντρο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, δίπλα στις οικογένειες και τους συγγενείς τους, όμως λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση που είχαν με ένα φορτηγό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Τέξας, των ΗΠΑ. Το νεαρό ζευγάρι μόλις είχε βγει από το δημαρχείο στο τέλος του μυστηρίου και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν.

Βίντεο σοκ! Το ρομαντικό φιλί ενός ζευγαριού κατέληξε σε τραγωδία! Έπεσαν από την γέφυρα!

Λίγα μέτρα πιο κάτω και μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους, συγκρούστηκαν με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ, όπως αναφέρει το CNN. Μάλιστα στο όχημα που βρισκόταν ακριβώς από πίσω τους, ήταν η αδερφή του Χάρλεϊ μαζί με την μητέρα του.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει. Εχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM. Το ζευγάρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε τίποτα.

Πηγή: iefimerida.gr