Σοκ στο Βόλο! «Πάγωσαν» οι Αρχές με αυτό που εντόπισαν στην πόλη!

Το θέαμα προκαλεί ρίγος!

Σοκ στο Βόλο! «Πάγωσαν» οι Αρχές με αυτό που εντόπισαν στην πόλη!

Σοκ στο Βόλο, και μέχρι και οι Αρχές «πάγωσαν» με αυτό που εντόπισαν στην πόλη!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι δύο υπερήλικες που βρέθηκαν υποσιτισμένη, δεν έχουν κανέναν συγγενή ούτε κοντινό, ούτε μακρινό, ώστε να έρχεται σε επαφή μαζί τους και να τους προσέχει.

Οι γείτονες ανησύχησαν μήπως κάτι κακό είχε συμβεί καθώς είχαν μέρες να δώσουν σημεία ζωής.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, είδαν ότι ο άντρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα και δεν μπορούσε να σηκωθεί άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο κρεβάτι, καθώς δεν έχει επαφή με το περιβάλλον λόγω γεροντικής άνοιας.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο ταλαιπωρημένους ηλικιωμένους και τους διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι δύο υπερήλικες βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση για τουλάχιστον δύο με τρεις μέρες από τότε που ξαφνικά σταμάτησαν να δίνουν σημεία ζωής και να έχουν επαφή με τον κόσμο.

«Εμείς θα φροντίσουμε σήμερα Τετάρτη οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου να μεριμνήσουν για τους δύο υπερήλικες, που χρειάζονται φροντίδα και μέριμνα», δήλωσε η κυρία Χάλαρη, εκπρόσωπος του δήμου, που μετέβη στο σπίτι των υπερήλικων μαζί με την Αστυνομία.

Σοκ στην Κρήτη! Πάγωσαν οι Αρχές με την ταυτότητα σορούς που εντοπίστηκε!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κρήτη, αφού πάγωσαν οι Αρχές με την ταυτότητα σορούς που εντοπίστηκε!

Πιο συγκεκριμένα, στον Νίκο Δερμιτζάκη, τον άνδρα που αγνοούνταν από τις 9 Ιουνίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε χωράφι στις Γουρνές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μετά τον εντοπισμό της σορού και τον συναγερμό που σήμανε στις αρχές, η σορός του Νίκου Δερμιτζάκη ταυτοποιήθηκε γρήγορα. Ο 82χρονος έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Κυριακή και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Σοκ στην Κρήτη! Πάγωσαν οι Αρχές με την ταυτότητα σορούς που εντοπίστηκε!


Αν και οι αρχές είχαν ξεκινήσει άμεσα την επιχείρηση εντοπισμού του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση της εξαφάνισής του είχε γύρω στις 8:00 απόψε τραγικό φινάλε. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.