Σοκ! Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός γνωστής αθλήτριας!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σοκ! Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός γνωστής αθλήτριας!

Σοκ επικρατεί στις ΗΠΑ με την είδηση πως συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός της γνωστής αθλήτριας.

Ο αδελφός της Αμερικανίδας γυμνάστριας Σιμόν Μπάιλς συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Κλίβελαντ, όπως μετέδωσαν σήμερα πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 24χρονος Τέβιν Μπάιλς-Τόμας, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη στο Φορτ Στιούαρτ της Τζόρτζια, ανέφεραν ο ιστότοπος cleveland.com και άλλα ΜΜΕ που επικαλούνται μια κοινή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Κλίβελαντ και της εισαγγελίας της κομητείας Κουγιαχόγκα.

Πένθος για πασίγνωστο αθλητή! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός της γνωστής αθλήτριας

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο Μπάιλς-Τόμας ήταν μέλος μιας «απρόσκλητης ομάδας» που πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα νοικιασμένο σπίτι όπου ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι. Ακολούθησε μια αντιπαράθεση με άλλους καλεσμένους και έπεσαν πυροβολισμοί.

Δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν επί τόπου: ο Ντελβάντε Τζόνσον, 19 ετών και ο Τοσόν Μπανκς, 21 ετών. Άλλος ένας, ο Ντιβόν Γκίμπσον, 23 ετών, υπέκυψε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Ο Μπάιλς-Τόμας κρατείται στη φυλακή Λίμπερτι στη Τζόρτζια και πρόκειται να μεταφερθεί στο Κλίβελαντ για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν είναι σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο. Η πρωταθλήτρια δεν σχολίασε ευθέως την υπόθεση του αδελφού της, μόνο έγραψε στο Twitter: «Προσπαθώ να το χωνέψω, μην μου μιλάτε».

Πηγή: iefimerida.gr

Πένθος στον αθλητισμό! Πέθανε πρωταθλήτρια μετά την προπόνηση!

Πένθος στον αθλητισμό, μετά την είδηση ότι πέθανε πρωταθλήτρια! Το συμβάν, έγινε μετά την προπόνηση! Η ίδια, ήταν μόλις 25 ετών...

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, η άτυχη αθλήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά την προπόνηση, με κάποιους περαστικούς να την εντοπίζουν πεσμένη στον δρόμο και να ειδοποιούν τις αρχές.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, πρόκειται για την Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα, που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Μορσχάνσκι. Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο κορμί της 25χρονης, έδειξαν θάνατο από παθολογικά αίτια και όχι κάποια εγκληματική ενέργεια.


Θρήνος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Πένθος στον αθλητισμό! Πέθανε πρωταθλήτρια μετά την προπόνηση!

Αξίζει να σημειωθεί πως η προπονήτρια της Πλαβούνοβα, δήλωσε μεταξύ άλλων «δεν αισθανόταν καλά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρόλα αυτά δεν δεχόταν να ρίξει λίγο τον ρυθμό της προπόνησης με στόχο να πετύχει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η άτυχη αθλήτρια διακρινόταν στα σπριντ και στα σπριντ με εμπόδια και ετοιμαζόταν για την πρόκληση του Τόκιο 2020, ενώ ήταν μια πανέμορφη κοπέλα που είχε κατακτήσει εθνικά πρωταθλήματα, διεθνείς διακρίσεις και πρωταγωνιστούσε σε αρκετά διαφημιστικά. Δείτε τη στο photostory που ακολουθεί...