Βόλος: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 81χρονου που ασελγούσε σε ανήλικη!

Όλα τα στοιχεία του!

Βόλος: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 81χρονου που ασελγούσε σε ανήλικη!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 81χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση κατάχρησης ανήλικου που έλαβε χώρα στο Βόλο την 15-07-2019.

Πρόκειται για τον:

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

α) ΣΙΔΕΡΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 31-08-1938 στο Βόλο.

Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 28-10-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, και δη ανηλίκων που ενδεχομένως συναναστρέφεται, αφετέρου στην εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων εγκλημάτων σε βάρος άλλων ανηλίκων, μέσω της τυχόν αναγνώρισής του από αυτούς.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Φρίκη προκαλεί ένας 32χρονος που ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται. Ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και απολογήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή Ηρακλείου.

Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητα του και υποστηρίζει ότι η καταγγελία σε βάρος του ήταν μεθοδευμένη από συγγενικό πρόσωπο της συντρόφου του, το οποίο δεν αποδέχεται τη σχέση τους, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της 6χρονης τάσσεται στο πλευρό του κατηγορουμένου.

Πηγή: cretalive.gr

Συγκλονίζει η 26χρονη στη Φολέγανδρο: «Τον χώρισα και με βίασε με τον φίλο του»! Επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής!

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η 26χρονη κοπέλα που βιάστηκε στην Φολέγανδρο, ενώ επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής την πράξη από τον σύντροφό της και τον φίλο του!

Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 28 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Φολέγανδρο, μετά από καταγγελία για τον βιασμό μιας γυναίκας.

Η 26χρονη, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είχε δεσμό με τον 28χρονο φερόμενο δράστη και του ζήτησε να χωρίσουν πριν από μερικές ημέρες.

Η άτυχη κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της 26χρονης.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό από κοινού, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για 6 βιασμούς στο σπίτι του, την ώρα μαθημάτων!