Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Ανετράπη όχημα και εγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Ανετράπη όχημα και εγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα. Έπειτα από σύγκρουση, ανετράπη όχημα και εγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος.

Σύμφωνα με το patratimes.gr, η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:30 της Παρασκευής κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν μητέρα και γιός ανετράπη με συνέπεια να εγκλωβιστούν. Αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να τους βγάλουν απο το αυτοκίνητο με συνέπεια να μην χρειαστεί η επέμβαση των πυροσβεστών που είχαν φτάσει στο σημείο.

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 50χρονη! Στο νοσοκομείο με τραύματα η άτυχη γυναίκα!

Το θετικό ήταν πως ούτε η μητέρα ούτε το ανήλικο παιδί της τραυματίστηκαν. Προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης του τροχαίο διενεργεί η Τροχαία.

Τροχαίο-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα 9 μηνών έγκυος τραυματίστηκε και πέθανε το έμβρυο!

Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα 9 μηνών έγκυος να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της δεν τα κατάφερε και πέθανε!

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα που βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, τραυματίστηκε μεν ελαφρά, αλλά το μωρό που είχε στη κοιλιά της, είναι νεκρό.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις 16:30, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με την γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα!

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχοντας θλιβερή κατάληξη για την γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: iefimerida.gr