Φωτιά σε λεωφορείο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Υπήρχαν επιβάτες;

Φωτιά σε λεωφορείο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην άνοδο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Νέας Φελαδέλφειας.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά είδε καπνό. Στη συνέχεια, άκουσε έναν κρότο, πιθανότατα από τον κινητήρα και έτρεξε με πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φωτιά. Ομως, δεν τα κάταφερε και έτσι έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική.

Στο λεωφορείο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν επέβαινε κόσμος.

Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στα Κάτω Πατήσια με 12 επιβάτες! (Βίντεο)

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία έχει διακοπεί ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξάγεται με δυσκολία.

Φωτιά σε λεωφορείο στην Νέα Φιλεδέλφεια

Φωτιά σε λεωφορείο στην Νέα Φιλεδέλφεια

Σοκ! Λεωφορείο με παιδιά τυλίχθηκε στις φλόγες!

Εκδρομή πήγαιναν μαθητές αλλά το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά!

Στις φλόγες τυλίχθηκε την Κυριακή ένα εκδρομικό λεωφορείο στην περιοχή Παλιοβούνα στη Ναύπακτο. Το εκδρομικό, ήταν ένα διώροφο λεωφορείο με παιδιά από σχολείο της Πάτρας και κατευθυνόταν προς τα Ιωάννινα.

Μετά το Αντίρριο, ο πάνω όροφος του λεωφορείου έπιασε φωτιά. Οι μαθητές πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν και οι υπεύθυνοι του οχήματος, κατάφεραν να κατασβέσουν την φωτιά με το σύστημα πυρόσβεσης που διέθετε το λεωφορείο, πριν φτάσει όχημα της Πυροσβεστικής Ναυπάκτου.

Στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές από την Πάτρα που πήγαιναν εκδρομή στα Ιώαννινα. Όλοι πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα.

undefined

Πηγή: Athensmagazine.gr

Μεγάλη πυρκαγιά σε κτίριο 19 ορόφων - Φόβοι για νεκρούς (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο 19 ορόφων και υπάρχουν φόβοι για νεκρούς.

Κάποιοι πήδηξαν για να γλιτώσουν από την πυρκαγιά. Διαβάστε παρακάτω...

Προς το παρόν οι Αρχές του Μπαγκλαντές δεν έχουν αναφέρει ότι έχει χάσει τη ζωή του κάποιος άνθρωπος από τη φωτιά στην Ντάκα, ενώ υπάρχουν 10 τραυματίες οι οποίοι ήδη έχουν διακομισθεί στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

«Δεκαεννέα μονάδες πυροσβεστών επιχειρούν στην περιοχή. Η πολεμική αεροπορία και το πολεμικό ναυτικό του Μπανγκλαντές μπήκαν και αυτά στη μάχη με τις φλόγες», διευκρίνισε ο Μοχάμαντ Ρούσελ, αξιωματούχος του κέντρου ελέγχου των πυροσβεστών της Ντάκα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φλόγες και μαύρο καπνό να βγαίνουν από την πρόσοψη του κτιρίου και ένα πλήθος ανθρώπων να έχει συγκεντρωθεί στον δρόμο μπροστά από αυτό.

Η κατάρρευση όπως και οι πυρκαγιές σε κτίρια είναι συχνές στο Μπανγκλαντές.

Πριν ένα μήνα 70 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους σε άλλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της χώρας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Θυμηθείτε το συμβάν που είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα. Δείτε εδώ:

Αγρίνιο: Παραλίγο να καεί ζωντανός 57χρονος από φωτιά!