Τραγωδία στον Βόλο: Ραγδαίες εξελίξεις με την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

Τι λένε οι νέες πληροφορίες;

Τραγωδία στον Βόλο: Ραγδαίες εξελίξεις με την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

Ραγδαίες εξελίξεις με την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στην τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Αλμυρό Βόλου.

Το άτυχο κορίτσι που πήγε στο λούνα παρκ για να διασκεδάσει βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ. Ωστόσο ξαφνικά εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα.

Τραγωδία στον Βόλο

H 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε συνελήφθη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς.

Τραγωδία Βόλος: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά το φριχτό θάνατο της 14χρονης!

Βίντεο - ντοκουμέντο κυκλοφορεί μετά το φριχτό θάνατο της 14χρονης στο Λούνα Παρκ στον Βόλο. Η τραγωδία είναι ασύλληπτη.

Το σώμα του κοριτσιού έχει μόλις καταλήξει σε ένα άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ, καθώς εκσφενδονίσθηκε από το «ταψί», το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει λίγο νωρίτερα, μαζί με τους φίλους της. Το δυστύχημα έγινε περίπου στις έντεκα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, η περιστροφή στο παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος της, το παιχνίδι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Βόλος: Έτσι συνέβη η τραγωδία με την 14χρονη στο λούνα παρκ!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν πάνω στο παιχνίδι με τη 13χρονη κόρη της, την κ. Βασιλική Δαλακούρα, και που μίλησε στο e-thessalia.gr, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το έδαφος. Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της, από μεγάλο ύψος, και κατέπεσε με σφοδρότητα στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το κορίτσι, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, που οδήγησαν στον θάνατό της, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας, Παύλο Μαλινδρέτο. «Παρά τις προσπάθειες —έφτασε γιατρός, νοσηλεύτρια και ασθενοφόρο στον τόπο του δυστυχήματος— δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο Κέντρο Υγείας διασωληνώθηκε, αλλά το παιδί ήταν ήδη χωρίς σφυγμό», δήλωσε ο κ. Μαλινδρέτος στην ΕΡΤ.

Μετά την πτώση του κοριτσιού, που αποδείχθηκε μοιραία, επικράτησε πανικός, όπως φαίνεται στο βίντεο. Αμέσως έφθασε ασθενοφόρο που παρέλαβε το παιδί, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Τραγική λεπτομέρεια: Ο πατέρας της 14χρονης, επαγγελματίας οδηγός, είχε μεταφέρει με το φορτηγό του προ ημερών τα μηχανήματα του λούνα παρκ που είζε στηθεί στον Αλμυρό καθώς γινόταν εμποροπανύγηρις.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ωστόσο, όπως φέρεται να υποστηρίζει, τα παιχνίδια του λούνα παρκ είναι πιστοποιημένα και πληρούν τους κανόνες ασφαλείας.

Οι συνθήκες δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μαρτυρίες αναφέρουν ότι η άτυχη δεκατετράχρονη ενώ βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι, σηκώθηκε όρθια και ύψωσε και τα χέρια της, όπως έκαναν και οι φίλοι της για να βγάλουν φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή έπεσε από το «χαλί» από μεγάλο ύψος και το σώμα της κατέληξε σε ένα άλλο παιχνίδι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr