Μεγάλη φωτιά τώρα στην Φωκίδα!

3 αεροσκάφη, 2 plz και ένα ελικόπτερο συνδράμουν από αέρος!

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Φωκίδα!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Φωκίδα το μεσημέρι της Κυριακής. το μεσημέρι της Κυριακής

Η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Κλήμα, του Δήμου Δωρίδος.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου με 15 πυροσβέστες, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη, 2 plz και ένα ελικόπτερο. Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία!

φωτιά τώρα στην Φωκίδα

Φωτιά και στην Πεντέλη!

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Νταού Πεντέλης, στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις -33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στην Τανάγρα!

Εκεί βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για να συντονίσει τις ενέργειες της κατάσβεσης.

Φωτιά τώρα στην Λούτσα!

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Λούτσα στην οδό Κρίνης.

Στο σημείο στην Αρτέμιδα σπεύδουν 21 οχήματα της Πυροσβεστικής και εθελοντών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, έχει δοθεί εντολή στην Αστυνομία, να απομακρύνει τους κατοίκους από σπίτια τα οποία βρίσκονται κοντά στην εστία της φωτιάς.

Φωτιά στην περιοχή της Λούτσας είχε ξεσπάσει σε προχθές

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση δίπλα σε κατοικίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα για την κατάσβεση.

Πηγή: irafina

Μεγάλη πυρκαγιά στους Δελφούς! Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής!

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στους Δελφούς! Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς η κατάσβεση της είναι πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αρχικά για την κατάσβεσή της έσπευσαν 19 πυροσβέστες, 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη Πετζετέλ.

Στη συνέχεια όμως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν. Συνολικά επιχειρούν 39 πυροσβέστες, 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 Πετζετέλ, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Απειλεί οικισμό η φωτιά στη Λούτσα! Φθορές σε ένα σπίτι!

Πηγή: iefimerida.gr

Μεγάλη πυρκαγιά στους Δελφούς