Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου!

Απέραντη η θλίψη για την οικογένεια της!

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου!

Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου και στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της. Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της.

Η 42χρονη πέθανε μετά από μάχη που έδωσε γενναία με σοβαρή ασθένεια. Η εκλιπούσα διατηρούσε 16 χρόνια το πρακτορείο τύπου "Νews Stand" στην οδό Αγίου Ανδρέου. Αβάσταχτος πόνος για τον σύζυγό της Παναγιώτη Μητρούλια, τις κόρες της Γωγώ και Δήμητρα, 17 και 21 ετών αντίστοιχα.

Η Νίκη Αθανασοπούλου ήταν αγαπητή στην τοπική κοινωνία και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στους γνωστούς και τους φίλους τους.

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Διογένης Καμμένος!

Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα Πατρών.

Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου

πηγή: patrasevents.gr

Θλίψη! Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Απεβίωσε, σε ηλικία 93 ετών, ο Χανς Ράουζινγκ, ο Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης που μετέτρεψε την Tetra Pak σε εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των συσκευασιών τροφίμων.

Ο Ράουζινγκ, γιος του ιδρυτή της Tetra Pak Ρούμπεν Ράουσινγκ, πέθανε στο σπίτι του, στο Ουόντχερστ Παρκ της νότιας Αγγλίας.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

«Ο Χανς Ράουζινγκ, ο βιομήχανος και επιχειρηματίας, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στο σπίτι του (...) την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η σύζυγός του Μαρίτ ήταν στο πλευρό του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ράουζινγκ κληρονόμησε τη μισή εταιρεία κατασκευής χάρτινων συσκευασιών από τον πατέρα του, το 1983. Πούλησε το μερίδιό του στον αδελφό του, Γκαντ, το 1995 έναντι περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πέθανε ένα από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες

Με περιουσία 10 δισ.

Το 2011 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 83η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, εκτιμώντας την περιουσία του στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Ράουζινγκ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία το 1982. Με τη σύζυγό του, απέκτησε δύο κόρες, την Λίσμπετ και τη Ζίγκριντ και έναν γιο, τον Χανς Κρίστιαν.