Συναγερμός για μυστηριώδη εξαφάνιση Ολυμπιονίκη!

Η έκκληση της Αστυνομίας!

Συναγερμός για μυστηριώδη εξαφάνιση Ολυμπιονίκη!

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση Ολυμπιονίκη. Βρήκαν το αυτοκίνητο της, αλλά την ίδια πουθενά.

Εξαφανίστηκε στην Ισπανία η ολυμπιονίκης Μπλάνκα Φερνάντεθ Οτσόα, η πρώτη Ισπανίδα η οποία κέρδισε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 56χρονη Οτσόα εθεάθη τελευταία φορά την προηγούμενη εβδομάδα, στις 23 Αυγούστου, ενώ οδηγούσε στην συνοικία Αραβάκα της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία μέσω Twitter. Η πρώην σκιέρ επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, μαύρου χρώματος.

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας!

Η έκκληση της Αστυνομίας για βοήθεια έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της ολυμπιονίκη, η οποία είχε δηλώσει εξ αρχής την εξαφάνισή της, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «El Pais».

Συναγερμός για μυστηριώδη εξαφάνιση Ολυμπιονίκη

Πριν δύο ώρες η Αστυνομία έκανε γνωστό πως εντόπισε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στα περίχωρα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η κ. Οτσόα είχε αναχωρήσει από το σπίτι της δίχως να πάρει το κινητό τηλέφωνό της και δεν έχει χρησιμοποιήσει πιστωτικές κάρτες έκτοτε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η κ. Οτσόα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Χειμερινούς Αγώνες του 1992, που φιλοξενήθηκαν στην Γαλλία.

Τέσσερα αδέλφια της έχουν επίσης συμμετάσχει στην εθνική ομάδα σκι της Ισπανίας. Ο αδελφός της Φρανθίθσκο Φερνάντεθ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του 1972.

Πηγή: skai

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος ηθοποιός!

Τι μπορεί να έχει συμβεί; Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος ηθοποιός!

Το να χάσεις τον εαυτό σου είναι πολύ εύκολο, ιδιαίτερα όταν ο ρόλος είναι πολύ έντονος και έχεις μοχθήσει για αυτόν. Ο Heath Ledger είναι το πιο τρανό παράδειγμα της παραπάνω «κατάρας», όταν στην προσπάθειά του να πιάσει το συναίσθημα και το εσωτερικό χάος του Joker στο «Dark Knight» δεν χάθηκε απλώς στον ρόλο του. Ο ρόλος τον «κατάπιε» κυριολεκτικά.

Ίσως αυτό να σκεφτόταν και ο Josh Hartnett πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν από ανερχόμενος σταρ του Χόλιγουντ θα εξαφανιζόταν από προσώπου γης κάνοντάς μας να ανησυχούμε αν όντως ζει πλέον.

Στην πραγματικότητα ο 40χρονος ηθοποιός δεν έχει τίποτα, είναι μια χαρά και ζει ωραίος και χαλαρός τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, μακριά από τις φανφάρες και τους παπαράτσι. Τους ρόλους και τις ίντριγκες. Το σταριλίκι και την απόλυτη τρέλα του Χόλιγουντ.

Όχι όμως επειδή δεν κατάφερε να είναι σταρ, κάθε άλλο. Επειδή ο ίδιος επέλεξε να είναι μακριά από τη δημοσιότητα.

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος ηθοποιός!