Μεγάλη φωτιά σε σκάφος! Ανασύρθηκαν 25 πτώματα!

Αγνοούνται άλλοι 15 άνθρωποι!

Μεγάλη φωτιά σε σκάφος! Ανασύρθηκαν 25 πτώματα!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε σκάφος στην Καλιφόρνια. Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ενώ ακόμη 15 άνθρωποι αγνοούνται από χθες που σημειώθηκε η τραγωδία.

Το πλοίο που μετέφερε δύτες είχε αγκυροβολήσει για να διανυκτερεύσει στα ανοικτά νησιού στη νότια Καλιφόρνια.

Επέβαιναν σχεδόν 40 άνθρωποι όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, σύμφωνα με τον Μπράουν. Η τύχη τουλάχιστον 15 ανθρώπων, που επέβαιναν στο πλοίο τουρισμού μήκους 23 μέτρων Conception όταν ξέσπασε η φωτιά, τα ξημερώματα, αγνοείτο 12 ώρες μετά την τραγωδία και ελάχιστες πιθανότητες θεωρείται ότι υπάρχουν να βρεθούν ζωντανοί.

Πέντε μέλη του πληρώματος έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, ενώ οι περισσότεροι επιβάτες κοιμούνταν σε κουκέτες, σύμφωνα με αξιωματούχους. Τα πτώματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη, διευκρίνισε ο σερίφης Μπράουν.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν απόσπασμα του σήματος κινδύνου που εξέπεμψε μέλος του πληρώματος. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», έλεγε απελπισμένος ο ναυτικός στον συνομιλητή του στον ασύρματο, ενώ το στέλεχος της ακτοφυλακής επέμενε να ρωτά αν οι επιβάτες μπορούσαν να βγουν από το σκάφος και εάν το πλήρωμα διέθετε πυροσβεστήρες για να σβήσει τις φλόγες. Οι απαντήσεις δεν ακούγονται ευκρινώς.

Φωτιά σε σκάφος στην Γλυφάδα! Εσπευσμένα στο σημείο η Πυροσβεστική!

Φωτιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε σε σκάφος στην τέταρτη μαρίνα Γλυφάδας. Εσπευσμένα στο σημείο η Πυροσβεστική

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος δεν υπάρχουν επιβαίνοντες ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Φωτιά τώρα στην Σαλαμίνα! Εκκενώθηκε οικισμός!

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σκάφος του!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στο Μεσολόγγι. Εντόπισαν νεκρός άνδρα μέσα στο σκάφος του, το οποίο είχε αγκυροβολημένο στην μαρίνα.

Ο 76χρονος αλλοδαπός πήγε στο σκάφος προκειμένου να κάνει εργασίες και από εκείνη την ημέρα δεν απαντούσε στις κλήσεις των παιδιών του.

Αμέσως απευθύνθηκαν σε ανθρώπους που εργάζονται στην μαρίνα για να δουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, βρήκαν τον 76χρονο νεκρό.

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα!

Η ανακοίνωση του λιμενικού

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίουγια το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του Θ/Γ σκάφος «ROCKING CHAIR» σημαίας Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του".