Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης στον Βόλο! Δεν άφησαν τον πατέρα της να δώσει το "παρών"! (Βίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες!

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης στον Βόλο! Δεν άφησαν τον πατέρα της να δώσει το

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης η οποία σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου! Δεν επετράπη στον πατέρα να παραστεί στο τελευταίο "αντίο".

Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές στην κηδεία του άτυχου κοριτσιού!

Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Σεράινα, η οποία έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 11 το πρωί που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Τραγωδία στον Βόλο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της 14χρονης!

Συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.

Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει. Να σημειωθεί πως η υγεία του πατέρα της μικρής είχε επιδεινωθεί και χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί η στεφανιογραφία ήταν αρνητική και δεν έδειξε βλάβες. Η κατάστασή του είναι βελτιωμένη, όμως παραμένει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού του.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 14χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

Πηγή: magnesianews.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Αποκαλύψεις σοκ για το παιχνίδι που έχασε τη ζωή της η 14χρονη!

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παιχνίδι της τραγωδίας στον Βόλο, όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο το 2017 ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει με απόφασή του ότι «το μηχάνημα τύπου "χαλί" είναι ακατάλληλο για παιδιά και προορίζεται μόνο για ενηλίκους».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας εκ των δικηγόρων που είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 9χρονης στη Χαλκίδα, το 2009, στο ίδιο παιχνίδι.

Τραγωδία στον Βόλο: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ - «Είμαι κι εγώ μάνα, μου σκότωσαν κόρη 32 χρονών»!

Τραγωδία στον Βόλο

«Η χρησιμοποίηση του ίδιου μηχανήματος και στο θανατηφόρο ατύχημα της 14χρονης στον Αλμυρό συνιστά εγκληματική αμέλεια» προσθέτει ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην Espresso.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής η σορός της 14χρονης μεταφέρθηκε στο Βόλο όπου σήμερα το πρωί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου.

Τραγωδία στον Βόλο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της 14χρονης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της 14χρονης στην τραγωδία στον Βόλο ο οποίος νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.