Φρίκη στην Κρήτη! Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του μετά από μέρες!

Από τι πέθανε;

Φρίκη στην Κρήτη! Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του μετά από μέρες!

Φρίκη επικράτησε στην Κρήτη, όταν βρήκαν άνδρα νεκρό στο σπίτι του μετά από μέρες. Συγκεκριμένα τον εντόπισε ο σπιτονοικοκύρης του.

Επί σειρά ημερών είχε να δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τον σπιτονοικοκύρη ο οποίος αναζήτησε τον 67χρονο άντρα με συνέπεια να τον βρει νεκρό στο σπίτι, μπροστά από την πόρτα του μπάνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 67χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα, που νοίκιαζε, στην Αγία Γαλήνη. Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για μέρες.

Φρίκη στην Κρήτη: Βρήκε νεκρό τον σύζυγο της στο δωμάτιο τους!

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του οφείλεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: protothema.gr

Ένα 8χρονο αγόρι νεκρό στον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν! Αγνοείται η αδερφή του!

Ένα 8χρονο αγόρι νεκρό, 13 χιλιάδες σπίτια με εκτεταμένες ζημιές κι ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή έχει προκαλέσει ήδη ο τυφώνας Dorian. Μάλιστα, η αδερφή του παιδιού αγνοείται.

Ο τυφώνας σαρώνει από τα ξημερώματα τις Μπαχάμες και κινείται βόρεια προς τις ακτές της Φλόριδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ωστόσο, ο τυφώνας δεν θα χτυπήσει την ενδοχώρα, αλλά κυρίως τα παράλια της πολιτείας από την παραλία Κοκόα έως την παραλία Τζάκσονβιλ.

Φριχτός θάνατος! Αντλία πισίνας ρούφηξε 12χρονη!

Δυστυχώς εκτός από τις υλικές ζημιές, ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του, ενώ αγνοείται και η αδελφή του. Όπως μετέδωσε ο Guardian επικαλούμενος την ιστοσελίδα Eyewitness News, την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η γιαγιά του μικρού αγοριού. Την ίδια ενημέρωσε η μητέρα του 8χρονου που τον βρήκε νεκρό στα νησιά Αμπάκο όπου ζούσαν ενώ την ίδια ώρα αγνοείται και η αδελφή του.

Ενδεικτική του πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στις Μπαχάμες είναι η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Instagram στην οποία σημειώνει ότι «αντιμετωπίζουμε έναν τυφώνα που δεν έχουμε ξαναδεί στις Μπαχάμες. Παρακαλώ προσευχηθείτε για εμάς».

Πηγή: ethnos.gr

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έπεσε νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού! Η βόλτα των παιδιών με τα ποδήλατα στον Καραβόμυλο το βράδυ της Πέμπτης (8/8) εξελίχθηκε σε τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, λίγο πριν τις 10:00’ το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Πρόκειται για τον Μάριο, τον γιό γνωστού γιατρού της περιοχής.

Ηλεία: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για δρόμο «σφαγείο» λόγω έλλειψης φωτισμού και πεζοδρομίων.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ξαφνικά στο ύψος του «Γκλαντζούνη», ένα Audi που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ένα από τα δίδυμα αδέλφια να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, ενώ από τύχη γλύτωσε ο αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους!

Πάνω από το βαριά τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός από τη Λαμία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Οι επόμενες εικόνες από το Audi, που οδηγούσε ο 44χρονος Αλβανός, δείχνουν τη σφροδρότητα της σύγκρουσης κυρίως με το ποδηλάτο του άτυχου παιδιού, που εκτινάχθηκε ψηλά και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.