Θρίλερ στο Άγιο Όρος! Κυβερνήτης λέμβου λιποθύμησε μεσοπέλαγα!

Πως είναι οι επιβάτες;

Θρίλερ στο Άγιο Όρος! Κυβερνήτης λέμβου λιποθύμησε μεσοπέλαγα!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος, αφού κυβερνήτης λέμβου λιποθύμησε μεσοπέλαγα!

Πιο συγκεκριμένα, κυβερνήτης λέμβου λιποθύμησε εν πλω σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, προκαλώντας την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος που ενημερώθηκε το πρωί και μετέβη στο σημείο με περιπολικό σκάφος.

Την ίδια ώρα, αλιευτικό σκάφος που βρισκόταν στην περιοχή ρυμούλκησε τη λέμβο στο λιμάνι του Βατοπαιδίου, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ασθενή κυβερνήτη και τον μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Καρυών.

Όπως έγινε γνωστό, οι επιβάτες της λέμβου είναι καλά στην υγεία τους.

Σοκ στην Κάρπαθο! Πλοίο έπεσε σε θαλασσοταραχή! 7 τραυματίες!

Σοκ στην Κάρπαθο! Πλοίο με 162 επιβάτες έπεσε σε θαλασσοταραχή. 7 τραυματίες.

Kαλά στην υγεία τους είναι οι επτά αλλοδαποί επιβάτες επιβατηγού τουριστικού πλοίου που τραυματίστηκαν ελαφρά στην Κάρπαθο, λόγω έντονου κυματισμού και εισροής υδάτων στην πλώρη.

Το πλοίο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πηγαδιών με προορισμό το Διαφάνι, με 162 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, επέστρεψε όπου οι τραυματίες παρελήφθησαν από ιδιωτικό όχημα αρχικά σε ιδιωτική κλινική και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

Τρομακτικό ναυάγιο! Πάνω από 100 οι νεκροί!

Εξι από αυτούς πήραν εξιτήριο, ενώ μία 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Στο πλοίο πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκαν φθορές στην περιοχή της πλώρης καθώς και φθορά μέρους του καταστρώματος.


Από το Λιμεναρχείο Κάρπαθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Απίστευτο βίντεο: Το Paros Jet παλεύει με τα κύματα στη Νάξο!

Απίστευτο βίντεο με το πλοίο Paros Jet να δίνει μάχη με τα κύματα έξω από το λιμάνι της Νάξου, όπου έπνεαν άνεμοι εντάσεων 9 μποφόρ!

Εν αναμονή να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου, ο επιδέξιος καπετάνιος του Paros Jet «δαμάζει» τα κύματα έξω από τον κυματοθραύστη.

Όλα συμβαίνουν χθες Κυριακή (30-06-2019) με τους ανέμους να φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. Τα κύματα χτυπούν με ορμή το λιμάνι του νησιού.

Τα πλοία πολλά και το λιμάνι μικρό, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει το καθένα τη σειρά του. Το Paros Jet περίμενε έξω από τον κυματοθραύστη.

Όταν βλέπεις από μακριά το πλοίο κάνεις το σταυρό σου νομίζοντας ότι τα 8-9 μποφόρ θα το ρίξουν στα βράχια. Λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο γέρνει δεξιά κι αριστερά με δύναμη βουτώντας μέσα στα κύματα μένοντας όμως σταθερά στη θέση του για 15 λεπτά περίπου.

Οι επιδέξιοι χειρισμοί του καπετάνιου, το κρατούν εκεί με ασφάλεια μέχρι να φύγει το Blue Star Delos και να δέσει λίγο αργότερα με ασφάλεια στο λιμάνι της Νάξου. Δείτε το βίντεο του naxostimes.gr