Φωτιά τώρα στην Κάρυστο! Καίει βλάστηση σε πλαγιά!

Απειλούνται σπίτια;

Φωτιά τώρα στην Κάρυστο! Καίει βλάστηση σε πλαγιά!

Φωτιά καίει μέχρι και τώρα στην Κάρυστο. Καίει βλάστηση σε πλαγιά.

Κατά πληροφορίες από την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε πλαγιά και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά στη Μάνδρα δίπλα στα διόδια της Ελευσίνας!

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 23 οχήματα. Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να συμβάλλουν στην προσπάθεια και εναέρια μέσα.

Εξελίξεις με τις φωτιές σε Ασπρόπυργο και Μαρκόπουλο!

Υπό έλεγχο τέθηκαν λίγο πριν από τις 7:30 το απόγευμα οι δύο φωτιές στην Αττική που απασχόλησαν την Πυροσβεστική.

Η πρώτη ξέσπασε στο Λατομείο Μαρκοπούλου, σε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, περίπου στις 5 το απόγευμα. Επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Κοντά στην εστία της φωτιάς βρισκόταν μάντρα αυτοκινήτων, που δεν έχει υποστεί ζημιές, καθώς οι πυροσβέστες απέτρεψαν εγκαίρως την επέκτασή της. Εν τούτοις, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί ζημιές πέριξ παρκαρισμένα οχήματα.

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα!

Στον Ασπρόπυργο, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περί τις 17:30 το απόγευμα για φωτιά σε υπαίθριο χώρο στην Νέα Ζωή, όπου υπήρχαν και απορρίματα. Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και πλέον η επιχείρηση κατάσβεσης έχει προχωρήσει πολύ.

Πηγή: protothema.gr

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη! " Τα παιδιά μου είδαν τους εμπρηστές από το μπαλκόνι"!

Για την αιτία της πυρκαγιάς στη Ν. Μάκρη μίλησε ο κ. Σάββας Τζιλάβης, κάτοικος της Νέας Μάκρης όπου τα ξημερώματα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά η οποία αυτή την ώρα είναι σε ύφεση.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN: «Το πατρικό της συζύγου μου είναι στα 70 μέτρα από εκεί που ξεκίνησε η φωτιά.

Η πεθερά μου με την αδελφή της συζύγου μου, στις 1:30 το βράδυ, είδαν ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι, το έχουμε δηλώσει ήδη στην αστυνομία, με 6-7 άτομα. Έχουν δει την πινακίδα. Είναι σίγουρος ο εμπρησμός. Με ξύπνησαν μισή ώρα μετά. Η φωτιά έπιασε στις 2:10 περίπου και πήγα στο σημείο αμέσως».