Είδηση σοκ: Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο!

Συνελήφθη ο πατέρας!

Είδηση σοκ: Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο!

Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο! Είδηση σοκ!

Τρομαγμένο και πεινασμένο βρήκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης ολομόναχο σε ένα πάρκο ένα μικρό παιδί οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πάρκο στην περιοχή του Πόρου ένα 3χρονο κοριτσάκι το οποίο είχαν παράτησαν εκεί οι γονείς του.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή μία 19χρονη στην Εθνική Οδό!

Το μικρό παιδί ήταν εμφανώς τρομαγμένο και πεινασμένο και όπως το ίδιο είπε στους αστυνομικούς, είχε έρθει στο πάρκο με τον πατέρα του.

Αμέσως, το παιδί μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και οι άνδρες της Υ.Α. Ηρακλείου αναζήτησαν τους γονείς του.


Λίγες ώρες αργότερα το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος προέβαλε έωλες εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι βρέθηκε μόνο του στο πάρκο.

Ο πατέρας του παιδιού μετά τη σύλληψή του για έκθεση ανηλίκου δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και κρίθηκε αθώος. Ωστόσο, κατ’ εντολή Εισαγγελέα θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν στην πατρική εστία, το τρίχρονο κοριτσάκι και τα άλλα ανήλικα αδελφάκια του.

Οικογενειακό έγκλημα στο Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στον άτυχο πατέρα!

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Κρήτη την τελευταία πράξη του δράματος στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 61χρονος Ν.Σ., ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων από τον ίδιο του τον γιο, θα κηδευτεί σήμερα. Συγγενείς και φίλοι θα του απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Την ίδια ώρα, στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος αφού προκάλεσε ασφυξία στον πατέρα του, πνίγοντάς τον με τα ίδια του τα χέρα, πήγε και κοιμήθηκε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, στους οποίους ομολόγησε το έγκλημα, είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν θυμάται τίποτα.

Δείτε ακόμη: Σοκ στην Αμαλιάδα: 57χρονη έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η αιτία για το έγκλημα ήταν ένας άγριος καβγάς που ξέσπασε μεταξύ θύματος και δράστη καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

ΠΗΓΗ www.cretapost.gr