Συγκλονιστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Συγκλονιστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες!

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό. Απολογισμός ήταν ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες. Οι τρεις σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο ύψος της Κομοτηνής. Ένα Seat Ibiza με οδηγό από την Αλεξανδρούπολη και κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με λευκό Gold με αθηναϊκές πινακίδες, το οποίο εκείνη τη στιγμή «μάζευε» παράτυπους μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που παρακολούθησε το τροχαίο, που αναφέρει ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελείο. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».

Νεκρός σε τροχαίο ο Δημήτρης Χρόνης! Έπεσε με το αυτοκίνητο σε γκρεμό!

Τα τρία ασθενοφόρα που βρέθηκαν εκεί μετέφεραν τους οκτώ ανθρώπους στο Σισμανόγλειο, ενώ ο ένας εξ αυτών (το πιθανότερο ο πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εσπευσμένα.

Οι 6 τραυματίες από το Μπανγκλαντές, οι 2 από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat, συνολικά εννέα άτομα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι ηλικίες τους ήταν από 17 μέχρι 30 ετών.

Τη στιγμή της πρόσκρουσης, βρήκαν ευκαιρία και διέφυγαν ο διακινητής και δύο μετανάστες. Και οι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Ερέτρια: Νεκρή 35χρονη - Πολύ σκληρές εικόνες!

Τροχαίο σοκ έγινε χτες στην Ερέτρια, όπου έπεσε νεκρή 35χρονη γυναίκα. Προειδοποιούμε για σκληρές εικόνες...

Πιο συγκεκριμένα, μια 35χρονη γυναίκα έχασε το μεσημέρι της Δευτέρας τη ζωή της όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός και οδηγούσε ο 37χρονος σύζυγός της, ξέφυγε από την πορεία του στο δρόμο Χαλκίδας - Λεπούρων στο ύψος της Ερέτριας και εξετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Το αυτοκίνητο χτύπησε άσχημα στα πλαϊνά του δρόμου με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και εθελοντές απεγκλώβισαν την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Πατρών-Πύργου: Σοβαρό τροχαίο από μετωπική σύγκρουση ΙΧ

Δυστυχώς όμως εκεί υπέκυψε στα τραύματά της, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Για τα αίτια του δυστυχήματος προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ερέτριας.

Τροχαίο σοκ στην Ερέτρια: Νεκρή 35χρονη - Πολύ σκληρές εικόνες!Τροχαίο σοκ στην Ερέτρια: Νεκρή 35χρονη - Πολύ σκληρές εικόνες!Τροχαίο σοκ στην Ερέτρια: Νεκρή 35χρονη - Πολύ σκληρές εικόνες!Τροχαίο σοκ στην Ερέτρια: Νεκρή 35χρονη - Πολύ σκληρές εικόνες!