Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Υπό κατάρρευση η μητέρα του βρέφους! Συγκλονίζει η εικόνα της! (Βίντεο)

Σήμερα θα γινόταν 2 μηνών!

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Υπό κατάρρευση η μητέρα του βρέφους! Συγκλονίζει η εικόνα της! (Βίντεο)

Η τραγωδία στα Γλυκά Νερά δεν έχει τελειωμό! Συγκλονίζει η εικόνα της μητέρας του βρέφους η οποία βρίσκεται υπό κατάρρευση!

Η μητέρα του βρέφους που ξεψύχησε μετά την επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, φαίνεται να τρέμει ολόκληρη.

Η ίδια στο βίντεο που θα ακολουθήσει φαίνεται να βγαίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Την κρατά σφιχτά ένας φίλος της για να μην καταρρεύσει... Φοράει πιτζάμες και παντόφλες, ενώ ο ίδιος άνδρας την βάζει στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Λίγες ώρες πριν πήρε στα χέρια της νεκρό το κοριτσάκι της, το οποίο σήμερα θα γινόταν δύο μηνών.

Η 37χρονη νοσηλεύτρια αφηγήθηκε στους αστυνομικούς τι συνέβη και κάποιες φορές έχανε τις αισθήσεις της από την έντονη συναισθηματική φόρτιση μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα. Με δυσκολία ψέλλισε όλα όσα έγιναν το πρωί στο σπίτι της, ενώ δίπλα της ήταν και η γιαγιά του βρέφους.

Η νοσηλεύτρια, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, μαθητές δημοτικού, ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρούλα της, την οποία έχασε μέσα σε λίγα λεπτά με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, από τον φύλακα του σπιτιού!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Το ροτβάιλερ άρπαξε το βρέφος και το έσυρε μέχρι...

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Το ροτβάιλερ άρπαξε το βρέφος και το έσυρε μέχρι την μπαλκονόπορτα.

Το κατοικίδιο που είχαν για φύλακα στο σπίτι έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του μόλις δυο μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν το ροντβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό.

Το άρπαξε και το έσυρε μέχρι το μπαλκόνι δαγκώνοντάς το. Η 35χρονη μητέρα η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και παρά το αρχικό σοκ, όρμησε καταπάνω στο σκυλί. Οι φωνές και τα χτυπήματά της στο ροτβάιλερ ήταν αρκετά για να καταφέρει να αρπάξει από τα δόντια του το βρέφος.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά

«Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό», είπε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου βρέφους στους αστυνομικούς.

Κατευθείαν έτρεξε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στο μωρό για να το σώσουν, όμως απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Πηγή: protothema.gr