Μακελειό! «Έπεσαν» πυροβολισμοί με τουλάχιστον 3 νεκρούς!

Υπάρχουν τραυματίες!

Μακελειό! «Έπεσαν» πυροβολισμοί με τουλάχιστον 3 νεκρούς!

Ξέσπασε μακελειό όταν «έπεσαν» πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να έχουμε τουλάχιστον 3 νεκρούς!

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς πυροβολισμούς, ωστόσο, δεν έχει, ακόμη, διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί

Πανικός επικράτησε στο Νιου Μέξικο των ΗΠΑ, έπειτα από συμβάν με πυροβολισμούςστην πόλη Αλμπουκέρκη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ ακόμη δύο τραυματίστηκαν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς πυροβολισμούς, ωστόσο, δεν έχει, ακόμη, διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Έκτακτο: Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη!

Είναι, επίσης, άγνωστο αν η αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη.

Σημειώνεται ότι η Αλμπουκέρκη είναι η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία του Νέου Μεξικό στις ΗΠΑ.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ: Πυροβολισμοί με νεκρoύς έναν άνδρα και δύο παιδιά!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, όταν έπεσαν πυροβολισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία με 3 νεκρούς.

Η αστυνομία κάνει λόγο για νεκρούς από τους πυροβολισμούς στην πόλη της Ολλανδίας, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για τον αριθμό των θυμάτων. Τα ολλανδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, από πυροβολισμούς που έπεσαν σε σπίτι.

Νεκροί 1 άνδρας και 2 παιδιά

Σύμφωνα με το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS, στο σπίτι βρέθηκαν τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς, ένας άνδρας και δύο παιδιά. Επίσης, μια τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει κάνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος ή τον αριθμό των δραστών.

Δράμα: Άνδρας καταπλακώθηκε από μαρμάρινο όγκο και πέθανε!

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτη τραγωδία! Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - Τουλάχιστον 11 νεκροί!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μαρόκο. Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο με αποτέλεσμα να υπάρξουν τουλάχιστον 11 νεκροί.

Αρκετοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ανάμεσα στους 27 επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το λεωφορείο, το οποίο ανατράπηκε πάνω σε γέφυρα στην κοινότητα Ελ Χανκ "λόγω πλημμυρών στην κοιλάδα", σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπων που επέβαιναν στο λεωφορείο και φέρονταν ως αγνοούμενοι επέτρεψαν να βρεθούν πέντε ακόμη νεκροί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μερικές ώρες αφότου ένας πρώτος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρούς. Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται. Είναι άγνωστος ακόμη ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούνται.

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο! 8 μαθητές έπεσαν νεκροί!

Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο νεκροί

Οι επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το λεωφορείο, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν τραυματίες, διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Ερασιντία.

Το Μαρόκο επλήγη πρόσφατα από σφοδρές καταιγίδες, που προκάλεσαν πλημμύρα με πολλά θύματα στα τέλη Αυγούστου σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη νότια περιοχή Ταρουντάν, και πλημμύρες που προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η περιοχή Ντραα-Ταφιλαλέτ, στην άκρη της ερήμου, όπου εκτείνεται η επαρχία Ερασιντία, επλήγη διαδοχικά από δύο ακραία καιρικά φαινόμενα, την ξηρασία και τις πλημμύρες, που μαζί με το τραχύ έδαφος επιτείνουν την έκταση των πλημμυρών.

Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο νεκροί

Οι πλημμύρες είναι "ο μεγαλύτερος κίνδυνος για ανθρώπινες απώλειες σε εθνικό επίπεδο", προειδοποιούσε έκθεση για τους κινδύνους που προκαλεί η κλιματική αλλαγή και δόθηκε στη δημοσιότητα το 2016 από το Βασιλικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (Ires).

Πηγή: protothema.gr

Τραγικό δυστύχημα! Συνετρίβη αεροσκάφος - Εντοπίστηκαν νεκροί οι πιλότοι!

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε, αφού συνετρίβη αεροσκάφος και εντοπίστηκαν νεκροί οι πιλότοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο πιλότων του μαχητικού αεροσκάφους, τύπου τύπου Sukhoi Su-25, που συνετρίβη σε μια έρημη περιοχή στη Σταυρούπολη, το μεσημέρι της Τρίτης.

«Η επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας που εργάζεται στον τόπο της συντριβής έχει επιβεβαιώσει το θάνατο των δύο πιλότων. Οι πιλότοι δεν είχαν αρκετό χρόνο για να εκτοξευθούν από το αεροσκάφος», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τους δυο πιλότους, που αρχικά είχε αναφερθεί πως είχαν καταφέρει να εκτοξευθούν έγκαιρα από το αερσκάφος.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι έχουν εντοπίσει τους καταγραφείς στοιχείων πτήσης του αεροσκάφους, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.