Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά στα Καλύβια! Εντολή για απομάκρυνση των κατοίκων!

Απειλεί κατοικίες!

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά στα Καλύβια! Εντολή για απομάκρυνση των κατοίκων!

Μόλις έσκασε έκτακτο που αναφέρει ότι ξέσπασε πριν από λίγη ώρα μεγάλη φωτιά στα Καλύβια Θορικού και έχει δοθεί εντολή για απομάκρυνση των κατοίκων!

Η φωτιά καίει ξερόχορτα σε υπαίθριο χώρο, με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής να ζητούν την απομάκρυνση πολιτών από τις κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.

Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκε επί της Λεωφόρου Θορικού στη Λαυρεωτική. Για την κατάσβεση της φωτιάς άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή αναμένεται και πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Μεγάλη φωτιά στην Κεφαλονιά! Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία!

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Ξέσπασε πυρκαγιά στην Αττική!

Μόλις έσκασε έκτακτο που μας ενημερώνει ότι πριν από λίγα λεπτά ξέσπασε πυρκαγιά στην Αττική!

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (14/09) στη Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι.

Η φωτιά καίει ξερά χόρτα κι επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθούν σύντομα οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.

Έκτακτο! Ξέσπασε φωτιά στο Λαγονήσι και απειλεί σπίτια!

Περισσότερα σε λίγο...

Κυψέλη: Ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε με εγκαύματα από φλεγόμενο διαμέρισμα

Μία ηλικιωμένη γυναίκα απεγκλωβίστηκε με εγκαύματα από το διαμέρισμά της στην Κυψέλη, το οποίο πήρε φωτιά!

Η πυροσβεστική βρέθηκε άμεσα στο σημείο!

Με σοβαρά εγκαύματα απεγκλωβίσθηκε ηλικιωμένη από το διαμέρισμά της στη συμβολή των οδών Φυλής και Καρπάθου, στο Κέντρο της Αθήνας.

Ξέσπασε φωτιά στην Θεσσαλονίκη! Καίγεται δασική έκταση!

Η γυναίκα έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο. Στην προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο διαμέρισμα επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Φωτιά στην Ηλεία: Ένας νεκρός μετά την μάχη με τις φλόγες!

Ένας νεκρός μετά την μάχη με τις φλόγες στην φωτιά της Ηλείας. Ξεψύχησε ενώ βοηθούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας 57χρονος άνδρας είναι νεκρός από τις αναθυμιάσεις στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια.

Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντρέχουν τέσσερις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φωτιά στην Ηλεία