Κηδεία Δημήτρη Ρίζου: Φίλοι και συνεργάτες τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία!

Το συγκινητικό αντίο...

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου: Φίλοι και συνεργάτες τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία!

Φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες οδήγησαν τον Δημήτρη Ρίζου στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και οι Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Πάνος Καμμενος, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Κοπελούζος, Αργύρης Ντινόπουλος και Ελίζα Βοζενμπεργκ.

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Κηδεία Δημήτρη Ρίζου

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης και δημοσιογράφος, Δημήτρης Ρίζος και σκόρπιζε πανελλήνιο πένθος!

Ο Δημήτρης Δρίζος γεννήθηκε στην Πρώτη Σερρών το 1936 και η πορεία του στον δημοσιογραφικό χώρο είχε συνδεθεί άρρηκτα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Την είδηση επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αδερφός του Νίκος.

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σοκ! Δολοφόνησαν με πολλαπλές μαχαιριές δημοσιογράφο!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρύσανθος Χρυσάνθου!

Έφυγε από την ζωή την Τρίτη σε ηλικία 68 ετών ο Χρύσανθος Χρυσάνθου γνωστός δημοσιογράφος, φωτογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Αφήνει πίσω τους τους δύο γιους του Αλεξ και Φίλιπ.

Ο Χρύσανθος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στη συνέχεια βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας και Γραφιστικής του Λονδίνου στο Barnet και στο Southgate College.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και φωτογράφος για τις εφημερίδες Parikiaki και Nea και ραδιοφωνικός παρουσιαστής και παραγωγός για το Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου.

Είχε το προνόμιο να πάρει συνέντευξη και να τραβήξει φωτογραφίες του μπόξερ Muhammad Ali, των ηθοποιών Roger Moore, Omar Sharif, Vincent Price, Oliver Reed και Lee Marvin, των ηθοποιών Julie Andrews και Julie Christie.

Tων μουσικών Bee Gees, Elton John, Rolling Stones, Cliff Richard, Ο Μάικ Μπόλαν, ο Γιώργος Μιχάλης, ο Ντέιλ Έσση, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γουίλ Στέβενς, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τόμ Τζόουνς, ο Ντέμης Μούσκι, ο Ντιλ Ρόσσος, οικογένεια όπως ο δούκας του Εδιμβούργου και η πριγκίπισσα Anne.

Πηγή: 24sports.com

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Μπράμος, ο οποίος, μεταξύ άλλων σημαντικών θέσεων που υπηρέτησε ήταν και αυτή του ειδικού συμβούλου για θέματα πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου στην ΕΡΤ.

Βρισκόταν στο Γύθειο φιλοξενούμενους ενός φίλου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Γιώργος Μπράμος γεννήθηκε το 1952 στην Τρίπολη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει συνεργαστεί στα σενάρια των ταινιών «Ήταν ένας ήσυχος θάνατος» της Φρίντας Λιάππα, «Καλή πατρίδα, σύντροφε» του Λευτέρη Ξανθόπουλου, «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη, «Ξένια» του Πατρίς Βιβανκός, «Terra incognita» του Γιάννη Τυπάλδου, κ.ά. Έχει γράψει δοκίμια για τον κινηματογράφο και έχει εκδώσει τα :»Aνάμεσα στους τοίχους», «Το ψέμα του λύκου», «Aσπρα γένια», Ότσι τσιόνιγια», «Bρεγμένο ρούχο» , όλα από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Είχε συμμετοχή και σε πολλές συλλογές διηγημάτων και δοκιμίων.