Σοκ! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο 200 κιλών!

Ποια η κατάσταση της υγείας του οδηγού; Σκληρή εικόνα!

Σοκ! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο 200 κιλών!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο 200 κιλών στην Λαμία, κάτι που είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

Το νέο τροχαίο έγινε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, στο ύψος του χωριού Αυλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός οδηγός κινούταν με κατεύθυνση από Στυλίδα προς Λαμία. Την ώρα που περνούσε έξω από το Αυλάκι, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, ένα τεράστιο αγριογούρουνο (γύρω στα 200 κιλά).

Κρήτη: Τροχαίο που ανατριχιάζει! "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο!

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα το καπό του αυτοκινήτου άνοιξε και ήρθε πάνω στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην έχει καθόλου ορατότητα. Ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και κράτησε το αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο καταφέρνοντας να αποφύγει την εκτροπή. Το αυτοκίνητο όμως έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.

Για πολλοστή φορά θα επαναλάβουμε ότι οι οδηγοί θα πρέπει αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, σε όλο το οδικό δίκτυο. Η χαμηλή ταχύτητα είναι αυτή που μπορεί να μας σώσει τη ζωή, αφού με τον τρόπο που πετάγονται μέσα στο δρόμο, είναι σχεδόν αδύνατο ο οδηγός να αποφύγει την σύγκρουση.

Πηγή: lamiareport.gr

Τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης! Τούμπαρε αγροτικό!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στο 222ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Αγροτικό όχημα τούμπαρε από άγνωστη αιτία με τον 60χρονο οδηγό να εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό.

Για τον απεγκλωβισμό του, στήθηκε επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ και του πυροσβεστικού σώματος, με τις πρώτες πλοροφορίες να αναφέρουν πως ο 60χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης! Τούμπαρε αγροτικό!

Στο σημείο βρίσκεται και η τροχαία η οποία έχει διακόψει την κυκλοφορία, προκειμένου να απομακρυνθούν κομμάτια του οχήματος.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο σύζυγό της αλλά δεν τα καταφέρνει!

Πηγή: Lamianow

Βίντεο σοκ: Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση στο Ηράκλειο! Πώς σκοτώθηκε ο άτυχος άντρας;

Βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση στο Ηράκλειο! Πώς σκοτώθηκε ο άτυχος άντρας;

Εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, στην λεωφόρο Παρλαμά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο σύζυγό της αλλά δεν τα καταφέρνει!

Το πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο κατέγραψε καρέ-καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος από παρακείμενη επιχείρηση. Οπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που της τοπικής ιστοσελίδας neakriti.gr, το ΙΧ βγαίνει εκτός πορείας, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας και μοιραία συγκρούεται με διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα ο 50χρονος δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Το βίντεο με το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο


Στο βίντεο φαίνεται επίσης και ένα δεύτερο όχημα το οποίο κινείται πίσω από την μηχανή και εμπλέκεται στη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε.

Οπως φαίνεται από το βίντεο-ντοκουμέντο τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο όχημα σπεύδουν να δουν την κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ωστόσο στιγμές αργότερα θα διαπιστώσουν τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Βίντεο σοκ: Φρικτός θάνατος για 30χρονο! Τον συνέθλιψε το ασανσέρ!

Βίντεο σοκ μόλις κυκλοφόρησε! Φρικτός θάνατος για 30χρονο! Τον συνέθλιψε το ασανσέρ!

Φρικτές ήταν οι τελευταίες στιγμές ενός 30χρονου ο οποίος συνεθλίβη από το ασανσέρ κτιρίου 23 ορόφων στη Νέα Υόρκη.

Ο Samuel Charles Waisbren επιχείρησε να βγει από το ασανσέρ, εκείνο άρχισε να πέφτει με ανοιχτή την πόρτα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο αφού παγιδεύτηκε ανάμεσα στον ανελκυστήρα και τον τοίχο, αναφέρει το Abc News.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε άλλα τρία άτομα μέσα στο ασανσέρ που βίωσαν, σε απόσταση αναπνοής, τον άδικο θάνατο του 30χρονου.