Ασύλληπτη τραγωδία! Αμοιβάδα "έφαγε" τον εγκέφαλο 10χρονης!

Τραγικός θάνατος...

Ασύλληπτη τραγωδία! Αμοιβάδα

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ. Αμοιβάδα, "έφαγε" τον εγκέφαλο 10χρονης, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η μικρή, μολύνθηκε πριν περίπου μία εβδομάδα από μια σπάνια μορφή αμοιβάδας, την Naegleria fowleri. Είχε πάει για κολύμπι στην λίμνη Whitney και λίγο αργότερα την έπιασε πονοκέφαλος και ξεκίνησε πυρετός.

Την είδηση του θανάτου της 10χρονης ανακοίνωσε η οικογένειά της, ενώ το δημοτικό της σχολείο Valley Mills Elementary School επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, μέσω μιας συγκινητικής συλλυπητήριας ανάρτησης στο Facebook.

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

«Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την απώλεια της Lily Avant. Η Lily ήταν μια ευλογία στο σχολείο μας. Σπουδαία μαθήτρια αλλά το σημαντικότερο, ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος απέναντι στους φίλους της, απέναντι σε όλους».

τραγωδία αμοιβάδα 10χρονη

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι!

Μια ακόμη ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε, όταν ένα 2χρονο αγοράκι "έπεσε" νεκρό όταν πνίγηκε από την καραμέλα που έφαγε.

Το παιδάκι, πήγε με τον 14 ετών αδερφό του στην βιβλιοθήκη του Μπρονξ στην Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή ο αδερφό του είδε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και στην συνέχεια έκανε εμετό.

Ο παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόμα του είχε μια καραμέλα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο πλοίο στην καμπίνα του, ένας 59χρονος ο οποίος ταξίδευε ακτοπλοϊκώς, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να ανταποκρίνεται.

Με τον κατάπλου του “SUPERFAST XI” παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Η κατάθεση των γονιών του βρέφους που έχασε τη ζωή του από το Ροτβάιλερ!

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τραγωδία στη Λαμία! Νεκρό 17χρονο κορίτσι που κρεμάστηκε! Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε από την γιαγιά της!

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στην χώρα μας κι αυτήν την φορά στην περιοχή της Λαμίας! Νεκρό κατέληξε ένα 17χρονο κορίτσι που κρεμάστηκε! Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε από την γιαγιά της.

Τραγική είδηση για την πόλη της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της.

Το νεαρό κορίτσι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, καθώς οι γονείς του απουσίαζαν. Λίγη ώρα αργότερα η γιαγιά της πήγε να την επισκεφτεί, όμως την εντόπισε κρεμασμένη από έναν αυτοσχέδιο βρόγχο μέσα στο μπάνιο.

Τραγωδία στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι! Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε;

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: protothema.gr