Νεκρή βρέθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος

Πώς συνέβη;

Νεκρή βρέθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος

Η γνωστή ως «Κιμ Καρντάσιαν του Οργανωμένου Εγκλήματος», βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Η θεωρούμενη ως η επικεφαλής του ενόπλου τμήματος του καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα, Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ.

Ο αρχηγός του καρτέλ, Χοακίν Γκουζμάν, αυτό το καλοκαίρι καταδικάστηκε στις ΗΠΑ σε ισόβια κάθειρξη με τις κατηγορίες του εμπορίου ναρκωτικών κι άλλα συναφών κακουργημάτων.

Απίστευτη φρίκη! Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της γιατί την χώρισε ο σύντροφος της!

Ειδικότερα, η Φέλιξ βρέθηκε νεκρή από πνευμονική εμβολή στις 14 Σεπτεμβρίου, με τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο, ακόμη να ερευνώνται, με αρκετές τοπικές αναφορές να κάνουν λόγο για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Φρικτός θάνατος για 21χρονη καλλονή! Πνίγηκε από το παράθυρο που έκλεισε η δίχρονη κόρη της!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 21χρονη στη Λευκορωσία όταν η δίχρονη κόρη της έκλεισε το παράθυρο του αυτοκινήτου από το οποίο προσπαθούσε να τη βγάλει.

Το δυστύχημα συνέβη όταν η Γιούλια Σάρκο προσπάθησε να βγάλει το μικρό κορίτσι από ανοιχτό εμπρός παράθυρο της BMW E34.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές το κορίτσι τότε πάτησε το κουμπί για το παράθυρο με αποτέλεσμα η 21χρονη να παγιδευτεί και να χάσει τις αισθήσεις της.

Την Σάρκο βρήκε αναίσθητη ο σύζυγός της, Αρτούρ, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο στο οποίο κατέληξε μετά από οχτώ ημέρες νοσηλείας λόγω των σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών που είχε υποστεί από την ασφυξία που της προκάλεσε το παράθυρο του αυτοκινήτου.


Τραγική σύμπτωση: το δυστύχημα στο χωριό Σταρόε Σέλο, έξω από φιλικό σπίτι της 21χρονης, σημειώθηκε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η άτυχη 21χρονη ήταν μητερά και ενός δεύτερου κοριτσιού.

Σοκ! Ηθοποιός στραγγάλισε τη συντροφό του, την έθαψε στον κήπο και είδε π0ρνό!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως κασκαντέρ ηθοποιός, στραγγάλισε τη σύντροφο του, την έθαψε στον κήπο και είδε π0ρνό ταινία.

Ο 32χρονος Κίριλ Μπελορούσοφ φέρεται να σκότωσε την 34χρονη Γαλλίδα κινηματογραφίστρια Λορελάιν Γκαρσία-Μπερτό, δένοντας τα πόδια και τα χέρια της πίσω από την πλάτη. Στη συνέχεια τύλιξε το γuμνό κορμί της με σακούλες σκουπιδιών και την έθαψε κάτω από ένα πολύ λεπτό στρώμα χώματος στον κήπο του διαμερίσματός της στο Κιου του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η The Sun, ο 32χρονος, γιος ενός Εσθονού αστυνομικού, μετά συνδέθηκε στο PornHub (σάιτ με υλικό πορνό) και έστειλε μηνύματα σε φίλες της από το τηλέφωνό της.

Έκτακτο! Γνωστός ηθοποιός σκότωσε άνθρωπο!

Προσποιούμενος ότι εκείνη στέλνει τα μηνύματα, έγραψε σε δύο φίλες της ότι «είχε συναντήσει» κάποιον όσο έκανε ψώνια και προσπάθησε να τη μιμηθεί, μιλώντας για τα «μωρά» της, τα δύο σκυλιά που είχε.Μάλιστα σε ένα μήνυμα έγραψε: «Αγόρασα μερικά φορέματα και δύο ζευγάρια παπούτσια... Και δεν μπορώ να σταματήσω. Συνάντησα και έναν ενδιαφέροντα τύπο. Μπορεί να πάω να πιω καφέ μαζί του αργότερα, πρέπει όμως να πάω να πάρω τα μωρά μου οπότε δεν μπορώ να μείνω πολύ».

Αλλά ο Μπελορούσοφ φέρεται να έστελνε μηνύματα και στη δεύτερη εpωμένη ταυτόχρονα, αποκαλώντας την «την πιο ωραία και πολύτιμη κυρία στη ζωή μου».

Όταν εκείνη του είπε ότι ήταν ο «καλύτερος σύντροφος», ο κατηγορούμενος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι είμαι. Είμαι διεστραμμένος... ακόμη και με ρομαντική έννοια είναι λάθος... εννοώ ότι θα σκότωνα για σένα και θα έλεγα ψέματα για σένα... σχεδόν θα έκανα οτιδήποτε για σένα».

Ο κασκαντέρ είχε χωρίσει με τη Λορελάιν πριν από μήνες.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε κάτω από ένα ελαφρύ στρώμα χώματος στην πίσω αυλή, ενώ στα μηνύματα στο κινητό της για το ίδιο χρονικό διάστημα αναφερόταν ότι πήγαινε για ψώνια και θα έβγαινε ραντεβού με έναν κτηνίατρο.

Όταν μία από τις φίλες της ζήτησε από τη φερόμενη Γκαρσία-Μπερτό να της στείλει φωτογραφία από τις αγορές της, αυτές ποτέ δεν έφθασαν στο κινητό της αυξάνοντας τις υποψίες ότι κάτι συνέβαινε. Ο Μπελορούσοφ έστειλε μήνυμα και στον αδερφό του θύματός του λέγοντάς του να προσέχει την αδερφή του και να μην την αφήσει να κάνει μπότοξ ή κάποια βλακεία.

Το DNA του βρέθηκε στη θηλιά γύρω από τον λαιμό της γυναίκας. Ο ίδιος αρνείται τον φόνο, ενώ η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: eradio