Ανατριχιαστικό τροχαίο στις Σέρρες με μια νεκρή γυναίκα!

Ακόμη μια τραυματισμένη!

Ανατριχιαστικό τροχαίο στις Σέρρες με μια νεκρή γυναίκα!

Ακόμη ένα ανατριχιαστικό τροχαίο αυτήν την φορά στις Σέρρες με μια νεκρή γυναίκα!

Μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης.

Στις 5 τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Δράμας - Αμφίπολης, βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού και ο τραυματισμός 25χρονης που επέβαινε στο όχημα.

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Σεβαστίδης!

Στην περιοχή έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες και τις μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Σερρών.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.

Πηγή: protothema.gr

Αιματηρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Αιματηρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Ενας 30χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο που συνέβη χθες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος των Νέων Κερδυλίων.

H δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε γύρω στις 17:45 με αυτοκίνητο. Αρχικά, ο 30χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου και κατέληξε τις βραδινές ώρες.

Καίγεται το Ηράκλειο Κρήτης: Φωτιά σε εξέλιξη!

Αλλοι δύο τραυματίες από το θανατηφόρο τροχαίο
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά η 19χρονη συνεπιβάτιδα της δίκυκλης μηχανής και η 52χρονη οδηγός του οχήματος, οι οποίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (16/09) άλλο ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας αυτοκτόνησε από γέφυρα και έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην άσφαλτο: Χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Μια ακόμη τραγωδία είχαμε στην άσφαλτο. Άνδρας χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Χερσονήσου.

Θύμα ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε τοιχίο, στο ύψος της διασταύρωσης Καστελλίου.

Το θύμα είναι άνω των 50 ετών ωστόσο δεν έχει ταυτοποιηθεί καθώς δεν είχε μαζί του κάποιο έγγραφο που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του. «Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και έφτασε στο Νοσοκομείο νεκρός», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης.<