Σπαραγμός και οδύνη! Επτά μαθητές νεκροί από την κατάρρευση αίθουσας στο σχολείο τους!

Δεκάδες τραυματισμένοι!

Σπαραγμός και οδύνη! Επτά μαθητές νεκροί από την κατάρρευση αίθουσας στο σχολείο τους!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι επτά μαθητές έπεσαν νεκροί από την κατάρρευση αίθουσας στο σχολείο τους!

«Επτά μαθητές νεκροί, δεκάδες τραυματισμένοι μετά την κατάρρευση σχολικής αίθουσας στην Precious Talent Academy στο Νταγκορέτι», δυτικά της κενυατικής πρωτεύουσας, έγραψε στο Twitter η οργάνωση St John Ambulance που μετέχει στις επιχειρήσεις διάσωσης.


«Έως τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε επτά νεκρούς μαθητές και 57 τραυματίες επίσης μαθητές που νοσηλεύοντα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σάιρους Ογκούντα μιλώντας από τον τόπο της τραγωδίας.

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο! 8 μαθητές έπεσαν νεκροί!

Η κατάρρευση σημειώθηκε τη στιγμή που οι μαθητές έμπαιναν στο σχολείο. Εκατοντάδες κάτοικοι του Νταγκορέτι, μιας φτωχής περιοχής όπου οι κάτοικοι ζουν σε αυτοσχέδια καταλύματα,συγκεντρώθηκαν γύρω από το σημείο όπου οι διασώστες διεξάγουν έρευνες στα ερείπια για τον εντοπισμό επιζώντων.

Σύμφωνα με δημοσιoγράφο του AFP που μετέβη στο σημείο, γραφεία και βιβλία ήταν σκορπισμένα ανάμεσα στα ερείπια αυτής της ημιμόνιμης δομής, κατασκευασμένης από ξύλο και λαμαρίνες. Στην κατασκευή αυτή είχε προστεθεί άλλος ένας όροφος.

Ασύλληπτη τραγωδία! Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - Τουλάχιστον 11 νεκροί!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μαρόκο. Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο με αποτέλεσμα να υπάρξουν τουλάχιστον 11 νεκροί.

Αρκετοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ανάμεσα στους 27 επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το λεωφορείο, το οποίο ανατράπηκε πάνω σε γέφυρα στην κοινότητα Ελ Χανκ "λόγω πλημμυρών στην κοιλάδα", σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπων που επέβαιναν στο λεωφορείο και φέρονταν ως αγνοούμενοι επέτρεψαν να βρεθούν πέντε ακόμη νεκροί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μερικές ώρες αφότου ένας πρώτος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρούς. Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται. Είναι άγνωστος ακόμη ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούνται.

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο! 8 μαθητές έπεσαν νεκροί!

Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο νεκροί

Οι επιβάτες που απομακρύνθηκαν από το λεωφορείο, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν τραυματίες, διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Ερασιντία.

Το Μαρόκο επλήγη πρόσφατα από σφοδρές καταιγίδες, που προκάλεσαν πλημμύρα με πολλά θύματα στα τέλη Αυγούστου σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη νότια περιοχή Ταρουντάν, και πλημμύρες που προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η περιοχή Ντραα-Ταφιλαλέτ, στην άκρη της ερήμου, όπου εκτείνεται η επαρχία Ερασιντία, επλήγη διαδοχικά από δύο ακραία καιρικά φαινόμενα, την ξηρασία και τις πλημμύρες, που μαζί με το τραχύ έδαφος επιτείνουν την έκταση των πλημμυρών.

Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο νεκροί

Οι πλημμύρες είναι "ο μεγαλύτερος κίνδυνος για ανθρώπινες απώλειες σε εθνικό επίπεδο", προειδοποιούσε έκθεση για τους κινδύνους που προκαλεί η κλιματική αλλαγή και δόθηκε στη δημοσιότητα το 2016 από το Βασιλικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (Ires).

Πηγή: protothema.gr

Τραγικό δυστύχημα! Συνετρίβη αεροσκάφος - Εντοπίστηκαν νεκροί οι πιλότοι!

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε, αφού συνετρίβη αεροσκάφος και εντοπίστηκαν νεκροί οι πιλότοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο πιλότων του μαχητικού αεροσκάφους, τύπου τύπου Sukhoi Su-25, που συνετρίβη σε μια έρημη περιοχή στη Σταυρούπολη, το μεσημέρι της Τρίτης.

«Η επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας που εργάζεται στον τόπο της συντριβής έχει επιβεβαιώσει το θάνατο των δύο πιλότων. Οι πιλότοι δεν είχαν αρκετό χρόνο για να εκτοξευθούν από το αεροσκάφος», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τους δυο πιλότους, που αρχικά είχε αναφερθεί πως είχαν καταφέρει να εκτοξευθούν έγκαιρα από το αερσκάφος.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι έχουν εντοπίσει τους καταγραφείς στοιχείων πτήσης του αεροσκάφους, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.