Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Δαμιανόγλου!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Δαμιανόγλου!

Στον θρήνο βυθίστηκε η χώρα μας με την είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Δαμιάνογλου!

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο εθελοντής δασοπυροσβέστης του Νέου Βουτζά, Ιωάννης Δαμιανόγλου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Ανατολή επί της Λεωφόρου Διονύσου και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Δαμιανόγλου!

Το πυροσβεστικό όχημα, μετέφερε 8 τόνους νερού και επέβαιναν ο άτυχος Ιωάννης Δαμιανόγλου και μια γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Πένθος: «Έφυγε» ο Φαίδων Θεοφίλου!

Ο Ιωάννης Δαμιανόγλου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Για την άσχημη αυτή εξέλιξη, ενημέρωσε, με τον τρόπο του, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook και το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά - Προβαλίνθου, στο οποίο ανήκε ο κ. Δαμιανόγλου.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Πέθανε ο Λευτέρης Κυρούσης!

Θρήνος σκορπίστηκε με την είδηση ότι πέθανε ο Λευτέρης Κυρούσης!

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 86χρονος άνδρας που νωρίτερα το μεσημέρι έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο στην παραλία του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Λευτέρη Κυρούση, αντιπρόσωπο γνωστής εταιρείας ζυθοποίιας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στην πόλη της Πάτρας ενώ βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Ζλατάνος!

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τη 1.00 σήμερα το μεσημέρι και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Πηγή: athensmazine.gr

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Καπετάνος!

Θρήνος γι' ακόμη μια φορά στην χώρα! Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Καπετάνος!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Ναρθάκι Φαρσάλων.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Δημήτριος Καπετάνος πατέρας του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου.

Πηγή: larissanet.gr

Θλίψη: Πέθανε ο Μαρίνος Ταβερναράκης!

Βαρύ πένθος στον Σκοπευτικό Σύλλογο με τον θάνατο του Μαρίνου Ταβερναράκη. Ο Πατρινός αθλητής του Σ.Α.Σ. Πατρών και μέλος του ΔΣ του έφυγε χθες από τη ζωή.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΑΣΠ:

«Ύστατο Χαίρε Φίλε και συναθλητή Μαρίνο

Συγκλονισμένοι και με δάκρυα στα μάτια προσπαθούμε όλοι στον ΣΑΣΠ να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα τόσα πολλά που ζήσαμε μαζί.

Η αγάπη σου για τα όπλα, την ασφαλή τους χρήση και την αθλητική σκοποβολή σε έφεραν στο σύλλογο, η ευγένεια σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το ήθος σου σε έκαναν το δικό μας άνθρωπο. Η προσφορά σου στο σύλλογο είναι τεράστια. Οι ώρες που διέθετες ακοπίαστα και αφιλοκερδώς στις προπονήσεις και στους αγώνες ατελείωτες. Δεν σου αρκούσε μόνο η προπόνηση των αθλητών αλλά δίδαξες ήθος και σωστή συμπεριφορά μέσα στο σκοπευτήριο. Ποτέ δεν ζήτησες κάτι για σένα και πάντοτε διεκδικούσες τα καλύτερα για τους αθλητές μας. Η μεγάλη σου χαρά και ανταμοιβή ήταν οι επιτυχίες των αθλητών μας.

Η συμμετοχή σου στη διοίκηση του συλλόγου μας εξίσου σημαντική. Υπήρξες για χρόνια μέλος και πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής και μετά τις τελευταίες εκλογές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέσα από το ΔΣ ασχολήθηκες ενεργά με την οργάνωση αεροβόλου για παιδιά, την προπόνηση των οποίων ανέλαβες με μεγάλη χαρά και όνειρο σου ήταν να δημιουργήσεις ένα φυτώριο νέων αθλητών.

Εκτός από το σκοπευτήριο και τα γραφεία ήσουν πάντοτε παρών σε ότι αφορούσε το σύλλογο και τα μέλη του. Στις χαρές και στις λύπες. Πάντοτε παρών στις πίτες του συλλόγου στις γιορτές των μελών μας και σε κάθε ευκαιρία χάριζες στην παρέα μας το τραγούδι σου. Δεν είναι καθόλου υπερβολή ότι αποτελούσες κομμάτι της ψυχή του συλλόγου μας, γι αυτό και σήμερα ο ΣΑΣΠ θρηνεί το χαμό σου. Το κενό που αφήνεις στο σύλλογο είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά ο πόνος στις καρδιές είναι μεγαλύτερος.

Ήταν γραφτό Μαρίνο να φύγεις λίγες μέρες πριν τον μεγάλο μας αγώνα, που για μια ακόμα φορά ετοίμαζες με μεγάλη χαρά. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και σύσσωμος ο σύλλογος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στα παιδιά και την σύντροφό σου. Πάντοτε θα σε θυμόμαστε με αγάπη και θα τιμούμε την μνήμη σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης σου Κρήτης που θα σε σκεπάσει.

Καλό κατευόδιο».

Το πένθος της ΕΣΑ:

«Η Ελληνική Σκοπευτική Ακαδημία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού φίλου και συναθλητή Μαρίνου Ταβερναράκη, μέλους του Δ.Σ και αθλητή του Σ Α Σ Πατρών. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια του. Φίλε Μαρίνο θα μας λείψει το κέφι, η παρέα και τα τραγούδια σου».

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Σαμιώτης!

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Σαμιώτης και η είδηση του θανάτου του, προκαλεί θλίψη τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους συνεργάτες και φίλους του.

Ήταν καταξιωμένος σπεσιαλίστας των ειδικών εφέ και είχε συνεργαστεί με τους καλύτερους σκηνοθέτες στην Ελλάδα, ενώ εργάστηκε και στο εξωτερικό.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Σαμιώτης;

Συνεχίζοντας από το 1978 το έργο του πατέρα του Γιάννη, ο οποίος δούλεψε στα ειδικά εφέ σε κινηματογραφικές ταινίες από τη δεκαετία του ’50, ο Μιχάλης Σαμιώτης συνεργάστηκε με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο σχεδόν σε όλες του τις ταινίες, τον Νίκο Νικολαΐδη, τον Γιώργο Πανουσόπουλο, τον Γιάννη Οικονομίδη, τον Γιώργο Λάνθιμο και πολλούς άλλους, ενώ εργάστηκε και σε θεατρικές παραστάσεις των Κάρολου Κουν, Μιχάλη Κακογιάννη, Μίνωα Βολανάκη, Ανδρέα Βουτσινά κ.ά.

Οσον αφορά στις ξένες παραγωγές, ο Μιχάλης Σαμιώτης έκανε ειδικά εφέ σε ταινίες των Τζεφιρέλι, Πολ Μαζέρσκι, Τζον Μάντεν και για γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Little drummer girl, The Durrells κ.ά.). Συνεργάστηκε επίσης με το Φεστιβάλ Αθηνών, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής, το ΚΘΒΕ κ.ά. ενώ συμμετείχε και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Είχε τιμηθεί με Κρατικό βραβείο για τα εφέ του στην ταινία του Τάκη Σπυριδάκη «Ο κήπος του Θεού» και το βραβείο της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου για τα εφέ της ταινίας του Αλέξη Αλεξίου «Τετάρτη 04:45».