Φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα! Κάηκαν ολοσχερώς αυτοκίνητα!

Πυρκαγιά και σε Ασπρόπυργο και Νίκαια

Φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα! Κάηκαν ολοσχερώς αυτοκίνητα!

Ξέσπασε φωτιά στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε φανοποιείο, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς κάποια αυτοκίνητα!

Φωτιά ξέσπασε σε φανοποιείο στην Πάτρα στις 6:15 το πρωί, στη περιοχή του Νέου Σούλιου.

Η φωτιά ξεκίνησε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, με την πυρκαγιά να καίει ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 8 άνδρες, καταφέρνοντας να περιορίσει την φωτιά και να την σβήσει προτού φτάσει στο εσωτερικό του φανοποιείου. Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα εκτός αυτού και σύμφωνα με το patrastimes, οι πυροσβέστες πρόλαβαν το ενδεχόμενο να γίνουν ζημιές και στο κατάστημα.

Φωτιά στο Μάτι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση!

Φωτιές σε οχήματα σε Ασπρόπυργο και Νίκαια
Και στην Αττική η πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε φωτιές σε οχήματα. Στη Νίκαια επί της οδού Αττάλειας, δυο ΙΧ και ένα μοτοποδήλατο έπιασαν φωτιά, με 2 οχήματα και 7 πυροσβέστες να την σβήνουν. Στον Ασπρόπυργο επίσης, και την περιοχή Νέα Ζωή, ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ, την οποία και έσβησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κόρινθο!

Ένα έκτακτο μόλις «έσκασε»! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κόρινθο!

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγιονόρι Κορινθίας ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αργολίδα: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη!

Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στο Κρανίδι Αργολίδας!

Σε αποθήκη εύφλεκτα υλικά ξέσπασε αργά το βράδυ στο Κρανίδι Αργολίδας, κινητοποιώντας ικανές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες.

Η επιχείρηση κατάσβεσης διήρκεσε λίγες ώρες και ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 μετά τα μεσάνυχτα.

πηγή: protothema.gr

Καίγεται το Ηράκλειο Κρήτης: Φωτιά σε εξέλιξη!

Φωτιά σε εξέλιξη στο Ηράκλειο Κρήτης! Καίγεται ξυλουργείο!

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, στην περιοχή του Μαραθίτη, στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγο πριν τις 06.30 το πρωί.

Το ξυλουργείο επί της οδού Κυπαρισσίας αποτελεί δύσκολη περίπτωση λόγω του εύφλεκτου υλικού που καίγεται, ωστόσο άμεσα κινητοποιήθηκε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη.

Πέντε πυροσβεστικά οχήματα, δέκα υπάλληλοι και δύο αξιωματικοί έχουν σπεύσει για να ελέγξουν τις φλόγες.

Συναγερμός στην Εγνατία Οδό: Ξέσπασε φωτιά σε γέφυρα!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ξέσπασε φωτιά κάτω από γέφυρα. Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

«Κόκκινο» άναψε για μία από τις δύο διακλαδώσεις γέφυρας της Εγνατίας οδού στον Έβρο στο ύψος της Ιτέας κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας μετά την φωτιά που ξέσπασε κάτω από αυτήν το απόγευμα της Κυριακής (16.9) από μπάλες τριφυλλιού που ήταν σε παρκαρισμένες πλατφόρμες.

Μηχανικοί της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στο σημείο και πραγματοποιούν ελέγχους κατά μήκος όλης της γέφυρας προκειμένου να βγάλουν το τελικό πόρισμα.

«Είναι άγνωστο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Αποκαλύπτουμε κομμάτια της γέφυρας προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης και του μεγέθους του προβλήματος που προέκυψε. Η φωτιά έκαιγε για περισσότερες από 4 ώρες προκαλώντας προβλήματα τόσο στο σκυρόδεμα όσο και στον οπλισμό της. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστό το ένα ρεύμα καθώς θα πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης. Στο πλαίσιο αυτό απαγορεύσαμε την κυκλοφορία των οχημάτων» δήλωσε στο ethnos.gr ο επικεφαλής του κλιμακίου Παναγιώτης Πανέτσος.

Η δεύτερη διακλάδωση με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο ανοίγει το απόγευμα καθώς δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα ζημιά. Όσοι κατευθύνονται από το Σουφλί στην Αλεξανδρούπολη θα μετακινούνται μέσω της παλιάς εθνικής οδού και θα βγαίνουν από τον κόμβο του αεροδρομίου στην Εγνατία Οδό.