Ανείπωτη τραγωδία! Ξέσπασε φωτιά σε μαιευτήριο! 8 βρέφη έχασαν την ζωή τους!

«Κάποια κάηκαν, κάποια άλλα...»!

Ανείπωτη τραγωδία! Ξέσπασε φωτιά σε μαιευτήριο! 8 βρέφη έχασαν την ζωή τους!

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα μαιευτήριο με αποτέλεσμα 8 βρέφη να χάσουν την ζωή της!

Οκτώ βρέφη έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα μαιευτήριο της κεντροδυτικής Αλγερίας, ανακοίνωσε ένας υπεύθυνος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας.

"Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο οκτώ νεογνών, κάποια από τα οποία κάηκαν και άλλα πέθαναν από ασφυξία", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Νασίμ Μπερνάουι, διευκρινίζοντας ότι η φωτιά, τα αίτια της οποίας δεν έγιναν άμεσα γνωστά, ξέσπασε στις 03:50 τοπική ώρα στο "νοσοκομείο για μητέρες και βρέφη" Ουέντ Σουφ.

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι!

"Καταφέραμε να διασώσουμε 11 βρέφη, 107 μητέρες (...) και 28 υπαλλήλους" του κτιρίου, πρόσθεσε ο ίδιος.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας κινητοποίησε δεκάδες οχήματα που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την αλγερινή τηλεόραση, ο πρωθυπουργός της χώρας Νουρεντίν Μπεντούι ζήτησε την επείγουσα έναρξη έρευνας και έστειλε στον τόπο της τραγωδίας τον υπουργό Υγείας Μοχάμεντ Μιράουι.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και της κυβέρνησής του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Κρήτη! Πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ!

Φρίκη προκαλεί η είδηση στην Κρήτη ότι πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε ένα... τάπερ!

To νεκρό βρέφος εντόπισε το 2018 εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του δήμου Ηρακλείου.

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Πηγή: protothema.gr