Στο έλεος της κακοκαιρίας! Πλημμυρισμένοι δρόμοι, διακοπή ρεύματος και πολλά προβλήματα! (Βίντεο)

Επικρατεί χάος!

Στο έλεος της κακοκαιρίας! Πλημμυρισμένοι δρόμοι, διακοπή ρεύματος και πολλά προβλήματα! (Βίντεο)

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται όλη η χώρα! Πλημμυρισμένοι δρόμοι, διακοπή ρεύματος και πολλά άλλα προβλήματα αντιμετωπίζουν περιοχές της Ελλάδας!

Σε εξέλιξη βρίσκεται σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει με ισχυρές μπόρες τις περισσότερες περιοχές.

Η βροχή πέφτει ακατάπαυστα εδώ και αρκετή ώρα και μάλιστα στην περιοχή της Ηλείας αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα!

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες! Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία;

Η κακοκαιρία, όπως είχε προβλέψει η μετεωρολογική υπηρεσία, προκαλεί προβλήματα στις περισσότερες περιοχές με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές ρεύματος.

Στο έλεος της κακοκαιρίας! Πλημμυρισμένα σπίτια, διακοπή ρεύματος και πολλά προβλήματα!

Μετά τις πλημμύρες στην Κεφαλλονιά, απέναντι, στην περιοχή της Κυλλήνης, στον Κάμπο και στην Πηνεία η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δήμων. Δεντρα έχουν πέσει πάνω στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Δεκάδες αστραπές πέφτουν σε όλες σχεδόν τις περιοχές και δυστυχώς έχασε τη ζωή του και ένας νέος άνθρωπος από χτύπημα κεραυνού. Δέντρα έχουν πέσει κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.

Στο έλεος της κακοκαιρίας! Πλημμυρισμένα σπίτια, διακοπή ρεύματος και πολλά προβλήματα!

Η κακοκαιρία αυτή την ώρα κινείται προς τα νότια και ανατολικά του νομού, σαρώνοντας όλες τις περιοχές. Σύμφωνα με το ilialive πολλά προβλήματα παρουσιάζονται και στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές του νομού. Το μπουρίνι περνά αυτή την ώρα από την περιοχή του Πύργου με ισχυρούς ανέμους και δεκάδες κεραυνούς.

Η βροχή σαρώνει τα πάντα, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: iefhmerida.gr

Έκτακτο: Νεκρός 35χρονος από την κακοκαιρία!

Έκτακτο: Νεκρός 35χρονος από την κακοκαιρία! Τραγωδία στο νομό Ηλείας!

Ένας εργάτης υπήκοος Πακιστάν έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης (24/09) όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, όπως μεταδίδει το patrisnews.com