Σοκ στη Φθιώτιδα: Δικηγόρος βίαζε 11χρονη επί τρία χρόνια!

Φρίκη!

Σοκ στη Φθιώτιδα: Δικηγόρος βίαζε 11χρονη επί τρία χρόνια!

Σοκ επικρατεί στην Φθιώτιδα! Σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως γύρω από το δικηγόρο που βίαζε επί τρία χρόνια την 11χρονη κόρη του κηπουρού του.

Ο δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών μέχρι σήμερα.

Ο βιασμός 18χρονης κοπέλας από 12χρονια αγόρια έχει προκαλέσει «σεισμό» στην κοινωνία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και πρόσφατα, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Σε βάρος του δικηγόρου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λαμίας την Παρασκευή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Φρίκη και αποτροπιασμός έχει προκληθεί από την είδηση ότι έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Η ινδική δικαιοσύνη καταδίκασε τη Δευτέρα έξι ινδουιστές άνδρες για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο πέρυσι ενός κοριτσιού, που ήταν μουσουλμάνα, ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε εθνοτικές ταραχές στην Ινδία.

Το δικαστήριο του Πατανκότ στη βόρεια Ινδία αθώωσε έναν έβδομο κατηγορούμενο. Ξεχωριστή δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον ενός όγδοου κατηγορούμενου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ήταν ανήλικος την εποχή του συμβάντος και θα δικαστεί ξεχωριστά.

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Τρεις από τους κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και ένας αξιωματούχος του χωριού, κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και φόνο και καταδικάστηκαν σε ισόβια. Τρεις άλλοι, που κατηγορούνταν για δωροδοκία και ότι κατέστρεψαν αποδεικτικά στοιχεία στη διάρκεια της έρευνας, καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Κίνητρο ο εκφοβισμός της φυλής που ανήκε το κοριτσάκι


Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών, το οκτάχρονο κοριτσάκι ήταν θύμα ινδουιστών χωρικών, οι οποίοι ήθελαν να τρομοκρατίσουν τη νομαδική, μουσουλμανική φυλή στην οποία ανήκε, τους Μπακαρουάλς, προκειμένου να τους αναγκάσουν να φύγουν από την περιοχή.

Τα γεγονότα σημειώθηκαν σε νότια περιοχή του κρατιδίου Τζαμού και Κασμίρ, σε μια περιοχή όπου ζουν κυρίως ινδουιστές στο κρατίδιο αυτό όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.

«Ο βιασμός της Κάτουα», Κάτουα αποτελεί το όνομα της περιοχής όπου βρίσκεται το χωριό, θεωρήθηκε ως σύμπτωμα της εθνοτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει υπό την ηγεσία των εθνικιστών, ινδουιστών που βρίσκονται στην εξουσία από το 2014.