Θρήνος! Νεκρός πατέρας δυο παιδιών από ρεύμα υψηλής τάσης!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος! Νεκρός πατέρας δυο παιδιών από ρεύμα υψηλής τάσης!

Νεκρός έπεσες πατέρας δυο παιδιών, όταν τον "χτύπησε" ρεύμα υψηλής τάσης στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων πολύ κοντά στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ισότοπος argolikeseidhseis.gr, ο άτυχος 45χρονος εργαζόταν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και -κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης.

Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Πάρης Τζανετής!

Νεκρός πατέρας δυο παιδιών

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, ασθενοφόρο, περιπολικά της αστυνομίας και οι κάτοικοι του χωριού όπου επικράτησε πανικός.

Συντετριμμένοι ήταν οι συνάδερφοι του που ήταν μαζί του στις εργασίες και που ήταν αυτοί που κατέβασαν το άψυχο σώμα του 45χρονου από την κολόνα της ΔΕΗ.

πηγή: ant1news.gr

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Το πτώμα του φοιτητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας ερευνών ταυτοποίησης θυμάτων από φυσικές καταστροφές προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή του.

Ένας πρωτοετής φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε νεκρός έπειτα από σχεδόν... δύο μήνες μέσα στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία αυτή την εβδομάδα και οι πανεπιστημιακές αρχές θα διενεργήσουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.