Φωτιά τώρα στη Μόρια! Έτρεχαν να σωθούν οι πρόσφυγες!

Πως ξεκίνησαν η πυρκαγιά;

Φωτιά τώρα στη Μόρια! Έτρεχαν να σωθούν οι πρόσφυγες!

Μεγάλη φωτιά στον προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και έτρεψαν να σωθούν οι πρόσφυγες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε σε κοντέινερ.

Οι πρόσφυγες αμέσως μετά το ξέσπασμα της φωτιάς άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να σωθούν. Φωτιά σε σιδηροδρομικό σταθμό! Ο καπνός έχει κρύψει τον ουρανό!

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ τρία πυροσβεστικά οχήματα προσπαθούν να προσεγγίσουν τον καταυλισμό προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά. Στην περιοχή σπεύδει και ο δήμαρχος Μυτιλήνης.

Μεγάλη φωτια στο ΚΥΤ της Μοριας αυτή τη στιγμή.Πληροφορίες και για νεκρούς. Εξέγερση ξέσπασε λίγο μετά την πυρκαγιά.

Posted by Εφημερίδα Πολιτικά on Sunday, September 29, 2019

Φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα! Κάηκαν ολοσχερώς αυτοκίνητα!

Ξέσπασε φωτιά στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε φανοποιείο, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς κάποια αυτοκίνητα!

Φωτιά ξέσπασε σε φανοποιείο στην Πάτρα στις 6:15 το πρωί, στη περιοχή του Νέου Σούλιου.

Η φωτιά ξεκίνησε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, με την πυρκαγιά να καίει ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 8 άνδρες, καταφέρνοντας να περιορίσει την φωτιά και να την σβήσει προτού φτάσει στο εσωτερικό του φανοποιείου. Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα εκτός αυτού και σύμφωνα με το patrastimes, οι πυροσβέστες πρόλαβαν το ενδεχόμενο να γίνουν ζημιές και στο κατάστημα.

Φωτιά στο Μάτι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση!

Φωτιές σε οχήματα σε Ασπρόπυργο και Νίκαια
Και στην Αττική η πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε φωτιές σε οχήματα. Στη Νίκαια επί της οδού Αττάλειας, δυο ΙΧ και ένα μοτοποδήλατο έπιασαν φωτιά, με 2 οχήματα και 7 πυροσβέστες να την σβήνουν. Στον Ασπρόπυργο επίσης, και την περιοχή Νέα Ζωή, ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ, την οποία και έσβησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.