Συγκλονίζει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου - «Ηταν τόσο βίαιος που όταν μου μιλούσε...»!

Οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που βίωσε...

Συγκλονίζει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου - «Ηταν τόσο βίαιος που όταν μου μιλούσε...»!

Συγκλονίζει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου. «Ήταν τόσο βίαιος που όταν μου μιλούσε έτρεμα», εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Αλέξης Μίχος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε σαν παιδί, αλλά και για την στιγμή που του "πήρε" την ζωή.

Το 2018, μετά από βασανιστήρια που βίωσε, σκότωσε τον 78χρονο πατέρα του και το πτώμα του βρήκε ένας οδηγός ταξί. Ο πατροκτόνος της Ζακύνθου εξομολογείται: «Μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω!» (Βίντεο)

«Από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τη ζωή μου έχω μνήμες με βασανιστήρια από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου έφυγε από το σπίτι μετά από ένα καυγά με τον πατέρα μου και έμεινα μονός μαζί του. Η μητέρα μου φοβόταν πάρα πολύ τον πατέρα μου.

Ο πατέρα μου ήταν τόσο βίαιος που όταν μου μιλούσε έτρεμα. Έζησα τον απολυτό εξευτελισμό όταν ένα πρωί ο πατέρας μου, μου έσκισε τα ρούχα και με έβαλε να ζητιανέψω.

Η μητέρα μου κλειδωνόταν συνεχώς στις τουαλέτες για να γλιτώσει το ξύλο από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου τον κατήγγειλε στην αστυνομία, όταν ασέλγησε στη μεγάλη μου αδελφή, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είχαν γίνει πολλές καταγγελίες στο χαμόγελο του παιδιού, στην Πρόνοια, στην αστυνομία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τον πατέρα μου τον έτρεμα μέχρι το τέλος. Εύχομαι κανένα παιδί να μην νιώσει έτσι. Ένα βράδυ έφυγα κρυφά από το σπίτι, αφήνοντας ένα σημείωμα στον πατέρα μου. Δεν έχω να θυμάμαι τίποτα κάλο από τον πατέρα μου. Τα ετεροθαλή αδέρφια μου έκλαιγαν κάθε φορά που έφευγα και με ρωτούσαν αν θα ξανάπαω.

Μακάρι να μην είχα φτάσει ποτέ στο σημείο να σκοτώσω τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε έμμονη με τη μεγάλη μου αδελφή και μου ζητούσε να την πάω στο σπίτι του. Μόνος μου πήγα και ομολόγησα την πράξη μου στην αστυνομία. Το πρώτο βραδύ μέσα στη φυλακή έκλαιγα σαν μωρό παιδί. Στο δικαστήριο έβγαλα όλα αυτά που είχα μέσα μου και ένιωσα ότι λυτρώθηκα.

Σε καμία περίπτωση δεν στηρίζω την αυτοδικία. Όλα αυτά τα χρόνια ζούσα μια κόλαση και τώρα νιώθω ότι θέλω να φτιάξω τη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μίχος.

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο 22χρονος πατροκτόνος! «Έχω υποφέρει πολύ...»!

Ξεσπά ο 22χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου, λέγοντας πως έχει υποφέρει πολύ και πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή.

Πλήθος κόσμου στο πλευρό του κατηγορούμενου, ο οποίος δικάζεται για την δολοφονία του πατέρα του.

«Έχω υποφέρει πολύ. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν απο το στόμα του 26χρονου πατροκτόνου απο την Ζάκυνθο όταν άκουσε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο 22χρονος πατροκτόνος!

Η ακροαματική διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας ξεκίνησε με την κατάθεση βασικών μαρτύρων.

Κατηγορείται ότι Μάιο του 2018 πυροβόλησε με μία καραμπίνα και σκότωσε τον πατέρα του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο ενώ το νησί βρίσκεται στο πλευρό του 26χρονου που μετά το έγκλημα που ομολόγησε αποκάλυψε πώς το διέπραξε προκειμένου να σώσει τα μικρότερα αδέλφια του από την κακοποίηση.

Όπως είχε αναφέρει κατά την προανάκριση όταν αντιλήφθηκε πώς κακοποιούσε τα αδέλφια του, όπως και εκείνον όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος και να τα γλιτώσει.

Για ακόμα μία φορά τον υποδέχτηκαν φίλοι και συγγενείς φωνάζοντάς του να μην στεναχωριέται και μην το βάλει κάτω.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Δευτέρα.