Σοκ στη Λαμία: Σκύλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα!

Ποια η κατάσταση της υγείας της!

Σοκ στη Λαμία: Σκύλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση ότι σκύλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα!

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε όπως κάθε πρωί στην περιοχή με κατεύθυνση τη στάση του λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού, προκειμένου να πάει στη δουλειά της.


Αυτή τη φορά όμως η αγέλη που βρίσκεται στο σημείο της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τις περιγραφές της παθούσας, τα σκυλιά κατάφεραν να την πετάξουν κάτω σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Έκτακτο! Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονη στην Πέλλα!

Για καλή της τύχη ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία και έτρεξε προς βοήθεια, απομακρύνοντας τα σκυλιά και βοηθώντας την τραυματισμένη γυναίκα.


Τελικός απολογισμός, Νοσοκομείο και ένα σπασμένο χέρι για τη γυναίκα, ενώ οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Όπως σημειώνουν, έχουν μαζευτεί πολλά σκυλιά που γίνονται επιθετικά κυνηγώντας όποιο όχημα περνάει από την περιοχή τους. Μάλιστα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Λαμιέων ζητώντας λύση στο πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (1/10) ο Δήμος Λαμιέων μέσω των Αντιδημάρχων Κώστα Μουστάκα και Παναγιώτη Στασινού, μαζί με εκπροσώπους του Φιλοζωικού, είχαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Πέτρο προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για τη διευθέτηση των προβλημάτων με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων.

lamiareport.gr

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι σκύλος στα Χάνια «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες που απαιτούν μεγάλη προσοχή!

Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο τοπικό σάιτ zarpanews.gr, πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στην μόλις δεκατεσσάρων μηνών εγγονούλα του, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του βρέφους! Λιποθυμά και ουρλιάζει!

Συγκεκριμένα, ενώ είχε βγει μια πρωινή βόλτα με την εγγονούλα του και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία, δέχτηκαν την επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί, το οποίο και δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.

Στο χειρουργείο 7χρονο παιδί στη Κρήτη μετά από δάγκωμα σκύλου! Ποια η κατάσταση της υγείας του!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα 7χρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκε στο πρόσωπο από δάγκωμα σκύλου. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στο σπίτι του μικρού στη Χερσόνησο, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί το λυκόσκυλο της οικογένειας δάγκωσε το παιδί στη μύτη.

Γλυκά Νερά: Εξέλιξη βόμβα! Ζητάει πίσω το ροτβάιλερ η οικογένεια!

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: cretalive.gr

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας! "Το σκυλί είχε δείξει ζήλια προς το μωρό"

Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας του βρέφους της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά, που έχασε τη ζωή του από ροτβάιλερ, λέγοντας πως το σκυλί είχε δείξει ζήλια!

Ολοκληρώθηκε παρουσία ψυχιάτρου η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους δύο μηνών που έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί από επίθεση του Ροτβάιλερ της οικογένεια στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ υποστήριξε πως είχε αφήσει το δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι και βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σήτα να εμποδίζει την είσοδο του στο εσωτερικό.

Όπως ανέφερε η 35χρονη μητέρα το σκυλί βρισκόταν στο μπαλκόνι από τότε που γεννήθηκε το κοριτσάκι καθώς είχε παρατηρήσει πως εκδήλωνε ζήλια προς το μωρό.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σήτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Κατά το χρόνο του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό.
Κατόπιν τούτου ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο, διαμένοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως κανείς δεν είχε δει ποτέ τα παιδιά της οικογένειας να έρχονται σε επαφή μαζί του.

Πηγή: skai.gr