Τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!

Νεκρή μια 27χρονη!

Τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!

Τροχαίο σοκ έγινε στην Εγνατία! Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες!

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα φορτηγό προσέκρουσε σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος οδηγός του και η 27χρονη συνοδηγός, βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο την στιγμή της σύγκρουσης.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η νεαρή γυναίκα. Ο 31χρονος, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Βέροιας.

Τροχαίο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Θεσσαλονίκη! Υπάρχουν τραυματίες!

Ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα το ΙΧ είχε προσκρούσει στο στηθαίο του δρόμου και οι δύο επιβάτες κατέβηκαν να δουν την ζημιά, όταν τους παρέσυρε το φορτηγό.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.


Πηγή: thestival.gr

Τροχαίο σοκ στην Κορίνθου Πατρών! Υπάρχει νεκρός;

Ακόμη ένα τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην χώρα μας αυτήν την φορά στην Κορίνθου Πατρών! Τι λένε όμως η πληροφορίες, υπάρχει νεκρός;

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου - Πατρών το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας νεκρός, ο οποίος βρίσκεται στα συντρίμμια του οχήματος και οι Πυροσβέστες δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τον ανασύρουν.

Στο πένθος η Χαλκιδική! Νεκρό ζευγάρι έπειτα από τροχαίο!

undefined

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ασθενοφόρα ΕΚΑΒ.

Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Τροχαίο σοκ στην Κορίνθου Πατρών! Υπάρχει νεκρός;

Πηγή: protothema.gr

Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο!

Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη, αφού πενθεί τον άντρα που βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο! Οι εικόνες από το σημείο είναι πολύ σκληρές...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σύγκρουση τριών οχημάτων σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε αλλοδαπούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και οκτώ τραυματίστηκαν.

To ΙΧ που μετέφερε τους μετανάστες με κατεύθυνση από Καβάλα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ (ένας ασημί Yaris) που έβγαινε από το χωριό.

Το Yaris προσέκρουσε και στο λευκό Hyundai,έπειτα στο κράσπεδο και απο ότι βλέπετε στις εικόνες κόπηκε κυριολεκτικά στα δυο. Αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του οχήματος (ασημί Yaris) και να τραυματιστούν σοβαρά άγνωστο μέχρι στιγμής ποσά άτομα διότι στο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη επέβαινε άγνωστος αριθμος από παράνομους μετανάστες. Κάποιοι μάρτυρες μιλούν για 12 άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διακινητής των μεταναστών αντελήφθη αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον ακολουθούσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει.

Η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική έχει διακοπεί και διεξάγεται από παράδρομους.

Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο!Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο!Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο!Στα «μαύρα» η Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε φοβερό τροχαίο!

Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Πάρης Τζανετής!

Σοκ έχει προκληθεί από την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ο Πάρης Τζανετής!

Ο Πάρης Τζανετής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 55 ετών. Ο γιος του Πάνου Τζανετή πήγαινε από το σπίτι του στην Κηφισιά όπου εργαζόταν σε εταιρεία κατασκευής σκηνικών για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Θρήνος! Νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Επέβαινε σε μηχανή, φορούσε κράνος αλλά δεν στάθηκε αρκετό για να αποσοβηθεί το μοιραίο. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Την είδηση μας γνωστοποίησε η μητριά του και δεύτερη σύζυγος του Πάνου Τζανετή.