Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Αρβανίτης!

Έχασε την «μάχη»!

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θρήνος στον αθλητικό κόσμο με την είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θλίψη προκαλεί ο πρόωρος χαμός του 40χρονου Γιώργου Αρβανίτη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί 3 και πλέον χρόνια.

Ο ίδιος ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων», έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Καναλίων ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Αρβανίτης!

Νεκρή στα 44 της παίκτρια ριάλιτι! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Ο Πρόεδρος Καραδήμος Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων»:

Θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ αλλά και στην οικογένεια του Ηρακλή Βόλου, για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους.»

Όπως όλοι λένε ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, το οποίο παρά τη μάχη με τον καρκίνο, δεν γονάτιζε και έδινε κουράγιο σε όλους.

Θρήνος για γνωστό ηθοποιό! Βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί για γνωστό ηθοποιό. Βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο, όταν το αμάξι του εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με το TMZ δεν έχουν ακόμη δοθεί περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα για το πως το αυτοκίνητο του ηθοποιού βγήκε από τον δρόμο

Η αστυνομία να κάνει έρευνες για τον τρόπο που έγινε το τροχαίο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Συγκλονιστικό τροχαίο για παίκτη του X-factor! Ντοκουμέντο σοκ από τη σύγκρουση!

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως ο αγαπημένος μας ηθοποιός απεβίωσε», έγραψαν στο Twitter και ανακοίνωσαν το θάνατο του.

Ο λόγος για τον βραβευμένο με Grammy ηθοποιό, Louie Rankin γνωστός για το ρόλο του ως «Ox» στην ταινία "Belly". Μάλιστα, έγραψε single με τίτλο "Typewriter" στο οποίο κέρδισε βραβείο.

Τροχαίο  νεκρός ηθοποιός

Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πασίγνωστος συνθέτης!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος πασίγνωστου συνθέτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών!

Το γεγονός έκανε γνωστό η σύζυγός του μέσω του instagram!

Ο λόγος για τον LaShawn Daniels, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Μπιγιόνσε, Γουίτνεϊ Χιούστον και η Λέιντι Γκάγκα!

Η σύζυγος του αδικοχαμένου συνθέτη έγραψε στα social media: «Με μεγάλη και βαθιά λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και φίλος LaShawn Daniels έφυγε μετά από μοιραίο αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Νότια Καρολίνα. Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός και συνθέτης, ο Daniels ήταν πυλώνας της οικογενείας μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για τη έκρηξη αγάπης που δεχτήκαμε».

Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίσθηκε παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο της μηχανής της σε έναν επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η οικογένεια της, σε δηλώσεις της είπε πως μπορεί ελάφι να πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθεια της να το αποφύγει. Από την άλλη, ο πατέρας της Smith, δήλωσε στο TMZ ότι η 26χρονη ήταν καλή οδηγός και «αμφιβάλλει ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της».

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show!

Ο λόγος για την Haley Smith η οποία έγινε γνωστή από το American Idol το 2012. Είχε περάσει από οντισιόν σε ηλικία 18 ετών.