Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Σοκ στον δημοσιογραφικό χώρο!

Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Σοκ στον δημοσιογραφικό χώρο είδηση ότι βρέθηκε νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής ο Κώστας Ψυχογιός.

Ο Κώστας Ψυχογιός γεννήθηκε στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας το 1922. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του γιατί τον κέρδισε η δημοσιογραφία.

Σοκ! Πέθανε ξαφνικά 27χρονη δημοσιογράφος!

Από το 1951 εργάστηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας και αργότερα στην ΥΕΝΕΔ ως συντάκτης στο Δελτίο Ειδήσεων, ενώ είχε την επιμέλεια και την ευθύνη σε πλήθος ραδιοφωνικών εκπομπών.

Η κηδεία του Κώστα Ψυχογιού θα γίνει αύριο, Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019, στις 12:00 στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης και δημοσιογράφος, Δημήτρης Ρίζος και σκόρπιζε πανελλήνιο πένθος!

Ο Δημήτρης Δρίζος γεννήθηκε στην Πρώτη Σερρών το 1936 και η πορεία του στον δημοσιογραφικό χώρο είχε συνδεθεί άρρηκτα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Την είδηση επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αδερφός του Νίκος.

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σοκ! Δολοφόνησαν με πολλαπλές μαχαιριές δημοσιογράφο!