Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Συναγερμός για σπάνια ασθένεια!

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Σπαραγμός και οδύνη έχει προκληθεί από την είδηση ότι 6χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Το κορίτσι υπέφερε από σπάνια ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο, όπου πριν από πέντε μέρες είχε έρθει στην ζωή η αδερφή της.

Ο απόλυτος θρήνος για 14χρονη! Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της - Εξερράγη το κινητό της!

Η 6χρονη Ντάρσι από το Μάλτον άφησε την τελευταία της πνοή από μία σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Vacterl, το οποίο προκαλεί προβλήματα σε πολλά μέλη του ανθρώπινου σώματος. Σύμφωνα με τους γιατρούς η μικρή θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την εφηβεία, ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από λοίμωξη.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Φρίκη! Ξέχασαν δρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε αμάξι για έξι ώρες και πέθανε!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως δίχρονο κοριτσάκι πέθανε μέσα σε αμάξι όταν η νταντά του το ξέχασε για έξι ολόκληρες ώρες.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γονιών της άτυχης μικρής, Ζάρια Χάσεμ. Την ίδια στιγμή ζωηρό προβληματισμό εγείρει το γεγονός ότι η Ζάρια είναι το 42ο παιδί στις ΗΠΑ που πεθαίνει λόγω ζέστης μέσα σε αυτοκίνητο αυτή τη χρονιά.

Ο εφιάλτης άρχισε όταν η νταντά της, Τάμι Μπρούκς, ξέχασε να την αφήσει στον παιδικό σταθμό και πήγε σε μια δουλειά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στο Νέο Μεξικό.

Φρίκη! 4χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

«Δεν θα ευχόμουν αυτόν τον πόνο και την οδύνη ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, Ντέμι Πετρόφσκι, η οποία με δυσκολία, ύστερα από έξι αποβολές, απέκτησε το παιδί, όπως αποκαλύπτει.

Ξέχασαν δρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε αμάξι για έξι ώρες και πέθανε

«Θυμάμαι να προσευχόμαστε κάθε μέρα ασταμάτητα», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Όταν συνειδητοποίησε το λάθος της η νταντά και επέστρεψε από τη δουλειά, ήταν ήδη πολύ αργά. Στην πορεία, συνελήφθη με τις κατηγορίες εγκατάλειψης και κακοποίησης ανηλίκου.

Ο πατέρας του κοριτσιού, Ζάκαρι Χασέμ, θυμάται την τρομακτική στιγμή που του τηλεφώνησε η γυναίκα του: «Την ακούω να ουρλιάζει στην άλλη άκρη της γραμμής και να λέει πως πέθανε η Ζάρια. Δεν ήξερα τι να κάνω». Όπως είπε, δε, πρόσφατα η κόρη του είχε αρχίσει να τον αποκαλεί για πρώτη φορά «μπαμπά».

Φρίκη στην Κρήτη! Πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ!

Φρίκη προκαλεί η είδηση στην Κρήτη ότι πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε ένα... τάπερ!

To νεκρό βρέφος εντόπισε το 2018 εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του δήμου Ηρακλείου.

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι!

Πηγή: protothema.gr