Τραγωδία στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός στα 45 του!

Τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του!

Τραγωδία στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός στα 45 του!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός στα 45 του στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δίπλα από το παρκάκι της Λεβίνου, στο Ηράκλειο.

Θρίλερ! «Έπεσαν» πυροβολισμοί! Υπάρχει νεκρός! (Βίντεο)


Στο σημείο βρίσκονται ΕΚΑΒ και Αστυνομία με την τελευταία να διερευνά τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Πηγή: ekriti

Φρίκη στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Φρίκη επικράτησε στην Κρήτη σε ξενοδοχείο. Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο δωμάτιο που νοίκιαζε.

Την τελευταία του πνοή μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, άφησε ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το άψυχο σώμα του 60χρονου άνδρα από το Ισραήλ εντόπισαν το πρωί οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου. Σοκ! Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αεροπλάνο!

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή.

Πηγή: ethnos

Θρήνος! Νεκρός 25χρονος αστυνομικός!

Νεκρός εντοπίστηκε 25χρονος αστυνομικός και επικρατεί θρήνος, τόσο στην οικογένεια του άτυχου νεαρού, όσο και στις Αρχές.

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του 25χρονου αστυνομικού που έπεσε χθες σε χαράδρα, ενώ έκανε ορειβασία στην κορυφή Αστράκα της Τύμφης.

Πριν από λίγο, ο άτυχος νεαρός ανασύρθηκε νεκρός και ο φίλος και συνάδελφος του που ήταν μαζί του έχει υποστεί ισχυρό σοκ. Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός 25χρονος αστυνομικός

Ο 25χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που υπηρετούσε στην Αθήνα όπως και ο φίλος του, είχε εντοπιστεί λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής από το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, αλλά το σημείο όπου βρισκόταν είναι εξαιρετικά δύσβατο και ήταν επικίνδυνο να γίνει επιχείρηση τη νύχτα, καθώς απαιτούνταν και ειδικός εξοπλισμός. Η ανάσυρσή του έγινε νωρίς το πρωί, αλλά δυστυχώς ήταν αργά γι’ αυτόν. Η σορός του αστυνομικού μεταφέρεται με το Super Puma στην Αθήνα για να γίνει νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ο άτυχος 25χρονος είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή μαζί με τον φίλο του και είχαν περάσει το βράδυ της Πέμπτης στο Ορειβατικό Καταφύγιο Αστράκα, μίας από τις κορυφές της Τύμφης που έχει υψόμετρο 2.436 μέτρων. Την Παρασκευή νωρίς το πρωί ξεκίνησαν ορειβασία στην περιοχή "Λούκι της Δημοκρατίας" με προορισμό την Δρακόλιμνη, όταν ξαφνικά ο 25χρονος γλίστρησε και χάθηκε στο κενό μπροστά στα μάτια του φίλου το που ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές.

Πηγή: protothema.gr