Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγό του!

Βρήκε τραγικό θάνατο!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγό του!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλιούπολη πριν από λίγα λεπτά! Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγό του!

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ (Λεωφόρος Αντύπα Μαρίνου 36 & Αστυδάμαντος), στην Ηλιούπολη.

Οδηγός ενός φορτηγού της επώνυμης εταιρείας που είχε πάει στο σημείο για να ξεφορτώσει εμπόρευμα, ενώ βρισκόταν έξω από το όχημα, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πιάσει καλά το χειρόφρενο και μπήκε μπροστά προσπαθώντας να το σταματήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες.

Σοκάρει το πόρισμα για τον θάνατο φοιτητή στην Κάλυμνο! Ήταν τελικά δολοφονία!

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Οδηγός καταπλακώθηκε από το φορτηγό του!

Τραγωδία Οινούσσες: Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου! Ανάμεσά τους και παιδάκια...

Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου στις Οινούσσες! Η τραγωδία μάλιστα δεν έχει τέλος, καθώς ανάμεσά τους είναι και παιδάκια...

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, άλλοι πέντε σοροί εντοπίστηκαν από δύτες στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή λέμβου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες.

Νωρίτερα είχαν ανασυρθεί οι σοροί ενός τετράχρονου παιδιού και ενός βρέφους.


Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άνδρες, τρείς γυναίκες, τρία παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος με τους μετανάστες επέβαιναν περίπου 19 άτομα. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται πλωτά του λιμενικού και του frontex, αεροσκάφος και ελικόπτερο.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Το πτώμα του φοιτητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας ερευνών ταυτοποίησης θυμάτων από φυσικές καταστροφές προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή του.

Ένας πρωτοετής φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε νεκρός έπειτα από σχεδόν... δύο μήνες μέσα στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία αυτή την εβδομάδα και οι πανεπιστημιακές αρχές θα διενεργήσουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.