Τραγωδία! Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Τραγωδία! Συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο!

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, καθώς συνετρίβη ένα στρατιωτικό αεροπλάνο!

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16, που ανήκε στην αμερικανική πολεμική αεροπορία, συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή, στην πόλη Τρίερ, στα δυτικά της Γερμανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο να έχει εκτοξευθεί πριν την πτώση.

Η τοπική αστυνομία, με μήνυμά της, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μην πλησιάζουν στην περιοχή, η οποία έχει γεμίσει με κηροζίνη, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης του πιλότου.

«Μαχητικό αεριωθούμενο κατέπεσε κοντά στο Τσέμερ στην κομητεία Τρίερ-Ζάαρμπουργκ, σε ακατοίκητη περιοχή» έγραψε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο SWR στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί και ζητούσαν από τους γιατρούς την σφαίρα!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία: 5 νεκροί σε αναγκαστική προσγείωση! "Έμεινε" από καύσιμα το αεροπλάνο!

5 νεκροί σε αναγκαστική προσγείωση! "Έμεινε" από καύσιμα το αεροπλάνο! Ανείπωτη τραγωδία...

Ένα ουκρανικό φορτηγό αεροπλάνο που μετέφερε φορτίο από την Ισπανία στην Τουρκία εκτέλεσε σήμερα αναγκαστική προσγείωση έξω από το αεροδρόμιο της Λβίβ στην Ουκρανία, «όταν ξέμεινε από καύσιμα», όπως μεταδίδει το Russia Today, επικαλούμενο τοπικές πηγές.

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά την ανώμαλη προσγείωση του αεροπλάνου, που άφησε το Antonov An-12 διαλυμένο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

Σύμφωνα με το RT το An-12 χάθηκε από το ραντάρ το πρωί της Παρασκευής ενώ είχε αρχίσει την κάθοδο προς τη Λβίβ, μια μεγάλη πόλη στη δυτική Ουκρανία. Στο αεροσκάφος με τους τέσσερις στροβιλοελικοφόρους κινητήρες επέβαινε επταμελές πλήρωμα αλλά και ένα άτομο που συνόδευε το φορτίο, με προορισμό την Τουρκία. Το Antonov κατεθυνόταν στο αεροδρόμιο της Λβίβ για ανεφοδιασμό.

Σωστικά συνεργεία μαζί με δυνάμεις της Πυροσβεστικής άρχισαν να αναζητούν εναγωνίως το αεροπλάνο όταν έλαβαν ειδοποίηση ότι χαθηκε η επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου, σύμφωνα με τον Vladyslav Krykliy, υπουργό Υποδομών της Ουκρανίας. Το An-12 εντοπίστηκε τελικά στο έδαφος, μόλις 1,5 χλμ μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης, με το κόκπιτ και τα φτερά του τσακισμένα λόγω της ανώμαλης προσγείωσης. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων έβγαλαν αμέσως όλους τους επιβαίνοντες από το αεροσκάφος, όπως οι πέντε υπέκυψαν στα τραύματά τους, όπως ανακοίνωσαν οι επίσημες Αρχές της χώρας.

Παρόλο που το αεροπλάνο δεν κατάφερε να φτάσει στον αερολιμένα, η διοίκησή του του ανέβαλε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα της ανώμαλης προσγείωσης του An-12, βαριά ομίχλη και ισχυροί άνεμοι εξανάγκασαν κάποια αεροσκάφη να αλλάξουν το δρομολόγιό τους και κατευθυνούν σε κοντινό αερολιμένα.

На місці аварійної посадки літака АН-12 працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції...

Posted by Поліція Львівської області on Thursday, October 3, 2019