Τραγικό τέλος! Ποδηλάτης πέθανε λίγο πριν τερματίσει!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραγικό τέλος! Ποδηλάτης πέθανε λίγο πριν τερματίσει!

Τραγικό τέλος βρήκε ποδηλάτης, καθώς πέθανε λίγο πριν τερματίσει στον αγώνα που είχε πάρει μέρος. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη.

Η αθλητική κοινότητα στην Ιταλία από το θάνατο του νεαρού ποδηλάτη Τζιοβάνι Λανέλι κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα σπρίντ.

Βρήκε το θάνατο όταν μετά από ανατροπή του ποδηλάτου του έπεσε με ταχύτητα με το πάνω μέρος του κεφαλιού του σε τσιμεντένιο στηθαίο. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα ποδήλατα αλλά το χτύπημα του Λανέλι στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια της πέμπτης και τελευταίας κούρσας του Trophy Bassa Valle Scrivia και άφησε την ιταλική ποδηλατική κοινότητα σε κατάσταση σοκ.

Ο 22χρονος ποδηλάτης που ανήκει στην κορυφαία ομάδα του peloton, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου μόλις 100 μέτρα από τη γραμμή τερματισμού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ποδήλατο του έφυγε ευθεία στον τσιμεντένιο στηθαίο. Το κράνος του Λανέλι ήταν ραγισμένο και σπασμένο μετά τη θανατηφόρα συντριβή.

Ένα ελικόπτερο έφθασε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος μαζί με ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αεροδιακομιδή ήταν άμεση αλλά ο 22χρονος ήταν κλινικά νεκρός.

Νέες προσπάθειες ανάνηψης έγιναν και στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δε μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Λανέλι ήταν υιος του Κάρλο Λανέλι που υπήρξε και ο ίδιος ποδηλάτης και σήμερα αντιπροέδρος της περιφερειακής επιτροπής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Θρήνος στην Φλώρινα! Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στρατιωτικός!

Θρήνος σκορπίστηκε στην Φλώρινα με την είδηση ότι πέθανε εν ώρα υπηρεσίας ένας στρατιωτικός!

Εν ώρα υπηρεσίας πέθανε ένας 50χρονος Ανθυπασπιστής της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Λ.Χ. της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, 50 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας, διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», όπου εξέπνευσε τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 08 Οκτωβρίου 2019.

Φρίκη στην Μύκονο: Την ανέσυραν από την θάλασσα νεκρή!

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Πηγή: protothema.gr