Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο!

Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει από την έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι είδε το φως της δημοσιότητας. Δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι.

Στο μεταξύ, οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη. Τραγωδία! Νεκρός πυροσβέστης από έκρηξη σε κέντρο ατόμων με αναπηρία!

Η έκρηξη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου. Οι κινήσεις των εμπρηστών καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Οι δράστες έφτασαν σε σημείο με μηχανή.

Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του έγιναν «καπνός».

Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κτίριο στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς. Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός!

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της συνοικίας Σέρμπρουκ Γουέι, στο Γουόρτσεστερ Παρκ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Το κακό έγινε από τον 4ο όροφο του κτιρίου, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να καίγεται. Συνολικά 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Το κτίριο κάηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με την Guardian, υπήρχαν άνθρωποι στο κτίριο την ώρα που έγινε η έκρηξη, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!