Συναγερμός! Επίθεση ενόπλων με τουλάχιστον 14 αστυνομικούς νεκρούς!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Συναγερμός! Επίθεση ενόπλων με τουλάχιστον 14 αστυνομικούς νεκρούς!

Συναγερμός σήμανε όταν έγινε επίθεση ενόπλων με τουλάχιστον 14 αστυνομικούς νεκρούς!

Τουλάχιστον 14 αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους στο Μεξικό έπειτα από επίθεση ενόπλων, σύμφωνα με τις Αρχές.

Με βάση τοπικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε στην πόλη Αγκουιλίλα στην πολιτεία Μιχοατσάν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες ανήκουν σε καρτέλ.

Φωτογραφίες που έχουν «ανέβει» στα social media δείχνουν ένα όχημα της αστυνομίας με σημάδια από σφαίρες, καθώς και νεκρούς αστυνομικούς.

Η γενική γραμματεία Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε μέσω twitter ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τις τοπικές αρχές και διαθέτει στην κρατική κυβέρνηση όλους τους ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους για να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο κυβερνήτης της περιφέρειας δήλωσε ότι «δεν θα υπάρξει ατιμωρησία». Συναγερμός! Επίθεση με μαχαίρι σε αρχηγείο της Αστυνομίας! Υπάρχουν νεκροί!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στη Φλόριντα!

Συναγερμός σήμανε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στη Φλόριντα. Έρευνες από αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων.

Το εμπορικό κέντρο αποκλείσθηκε. Πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι υπήρξαν πυροβολισμοί.Συναγερμός! Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς!

Πριν από λίγο η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω twitter ότι πλέον δεν υπάρχει ένοπλος, αλλά δεν αναφέρει αν υπήρξαν ή όχι πυροβολισμοί και με τι συνέπειες.

Σημειώνει ωστόσο ότι γίνεται έρευνα στο εμπορικό κέντρο.

Πυροβολισμοί εμπορικό κέντρο

Πυροβολισμοί εμπορικό κέντρο

Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί σε συναγωγή! Πληροφορίες για δύο νεκρούς!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Χάλε της Γερμανίας μετά από πυροβολισμούς έξω από συναγωγή και πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον δύο νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild το περιστατικό συνέβη στο προάστιο Πάουλους της πόλης, με τον δράστη να ανοίγει πυρ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα και άλλο ένα άτομο και να τραυματιστούν αρκετά άτομα.

Το περιοδικό Stern αναφέρει ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι κι ότι οι Αρχές κάλεσαν τους περιοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους ή να αναζητήσουν καταφύγιο.

Ο δράστης διέφυγε, ενώ σύμφωνα με την Bild άγνωστοι φέρονται να έριξαν χειροβομβίδα και στο εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης.

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στα Σεπόλια! Τέσσερις τραυματίες από συμπλοκές!

Συναγερμός σήμανε στα Σεπόλια, μετά την είδηση ότι υπάρχουν τέσσερις τραυματίες από συμπλοκές!

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή, που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Μανιτάκη και Αυλώνος, στα Σεπόλια.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία "Αττικόν" και "Ευαγγελισμός". Η συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ μελών ομάδας Ρομά, από άγνωστη αιτία.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr